עבור לתוכן

האם ניתן לחבר את הגשרים במעבדי AMD על ידי Thermal Adhesive? ועוד כמה שאלות...

Featured Replies

פורסם

היי,

א. רציתי לדעת האם אפשר לחבר גשרים (לפתוח מכפלה) במעבדי AMD על ידי Thermal Adhesive של Artic Silver?

ב. אני רוצה לעשות זאת על מעבד את'לון 900MHz, ולעלות קצת את המכפלה. האם מישהו יכול להגיד לי איך המעבד הזה בהמהרה (ליבת T-Bred אם אני לא טועה)?

הטמפרטורות עכשיו הן: מנוחה: בסביבות 40-45 עבודה: 50-55 (אפילו פחות, אנילא זוכר במדיוק, המספרים שהובאו הן במקסימום)

ג. רציתי לדעת מה יקרה כאשר אני אפתח את המכפלה, כלומר האם התפריט בלוח, יש לי לוח של AOpen דגם AK73Pro, אמור להרשות לי לשנות את המכפלה או שאני עושה זאת על ידי הג'מפרים בלבד?

תודה מראש,

R.

פורסם

אהממ רן? אשליות קלות? לא T-BRED....... אלא thounderbird הישנה והחמימה

פורסם

אכן, הליבה המדוברת היא thunder-bird, ולא thoroughbred. עושה רושם שהמעלות ההתחלתיות שלך הן לא הכי סימפטיות, ספק אם תוכל להעלות בצורה רצינית בלי תקיעות לדעתי. בקשר ללוח האם, אני חושב שהאפשרויות אמורות להיות שם, אם הן לא שם אז כנראה שהן לא קיימות, או שיש צורך בעדכון ביוס כדי לגרום להן להופיע, כמו שכמה מהפורום הצליחו לעשות.

ובקשר לנושא המרכזי, מצטער, אין לי מושג ;D

פורסם

היי,

א. רציתי לדעת האם אפשר לחבר גשרים (לפתוח מכפלה) במעבדי AMD על ידי Thermal Adhesive של Artic Silver?

ב. אני רוצה לעשות זאת על מעבד את'לון 900MHz, ולעלות קצת את המכפלה. האם מישהו יכול להגיד לי איך המעבד הזה בהמהרה (ליבת T-Bred אם אני לא טועה)?

הטמפרטורות עכשיו הן: מנוחה: בסביבות 40-45 עבודה: 50-55 (אפילו פחות, אנילא זוכר במדיוק, המספרים שהובאו הן במקסימום)

ג. רציתי לדעת מה יקרה כאשר אני אפתח את המכפלה, כלומר האם התפריט בלוח, יש לי לוח של AOpen דגם AK73Pro, אמור להרשות לי לשנות את המכפלה או שאני עושה זאת על ידי הג'מפרים בלבד?

תודה מראש,

R.

א. במעבדים האלה כל מה שאתה צריך לעשות זה לקחת עיפרון ולעשות קו בין הגשרים. העופרת מוליכה. הבעיה עם הליבות החדשות של AMD היא שיש עמק בין הגשרים אז אי אפשר ליצור מגע עם עיפרון פשוט.

ב. לא יודע. אבל זוהי המהירות הנמוכה ביותר עד כמה שאני יודע שיצא בא מעבד Thunder-Bird והוא הגיע עד 1400MHz. אז הסיכויים די טובים לאוברקלוק מוצלח.

ג. אם יש לך תפריט של בחירת מכפלה דרך ה BIOS אז כן. אם לא אז דרך גמפרים. ויש לוחות שאי אפשר בהם בכלל. במקרה כזה אתה יכול לחבר גשרים מסויימים על מנת לפתוח מכפחות מסוימות...

פורסם

ניסיתי עם עפרון ולא נפתח לי כלום, כלומר הביוס לא עשה כלום.

כלומר זה מראה את המכפלה אבל זה לא נותן אפשרות בחירה, אם אני פותח את המכפלה האפשרות אמורה להפתח? איך זה הולך?

פורסם

ניסיתי עם עפרון ולא נפתח לי כלום, כלומר הביוס לא עשה כלום.

כלומר זה מראה את המכפלה אבל זה לא נותן אפשרות בחירה, אם אני פותח את המכפלה האפשרות אמורה להפתח? איך זה הולך?

זה תלוי בלוח ובביוס... יש לוחות שלא מאפשרים שינוי מכפלה דרך הביוס. עד כמה שאני ראיתי - גם אם המעבד לא פתוח אתה יכול לבחור מכפלה - היא פשוט לא תפעל... אם הלוח לא נותן לך אפשרות כזו אז כנראה שהלוח לא תומך בשינוי מכפלה דרך הביוס. אם תוריד את המדריך של הלוח שלך מהאתר של Aopen תדע לבטח.

פורסם

אהממ... רוב העיפרונות קיום לא עשויים מעופרת...אהממ... ::)

פורסם

אבל אפשר ללכת לחנות אמנות או משהו בסגנון ולבקש עפרון עופרת.

כיום עפרונות רגילים עשויים מגרפיט. באופן כללי גרפיט מוליכה אבל בצורה שבה היא נמרכת (שכבות שכבות) היא מאבדת מיכולת ההולחה. עופרת נמרכת כשכבה אחת. והיא מוליכה.

פורסם

זה גרפיט, וזה גם מוליך.

פורסם

כעקרון אני מניח שאפשר לסגור את הגשרים עם AC..

אבל אני לא בטוח כמה אחוז כסף יש שם, אז לא יודע איך זה יוליך..

פורסם

AC מוליך כמו מתכת. הוא משהו כמו 90%-99% מתכת

פורסם

כעקרון אני מניח שאפשר לסגור את הגשרים עם AC..

אבל אני לא בטוח כמה אחוז כסף יש שם, אז לא יודע איך זה יוליך..

זה יוליך, אבל זה בלתי אפשרי לעשות אתת זה עם AS, כי זו משחה.

איך אפשר למשוך את זה על נקודות של חצי מ"מ כל אחת!

את זה אפשר לעשות רק עם אמצעים עדינים מאוד.

פורסם

אגב, זה לא ac, זה as.

קיצור של artic silver

פורסם

וואלה..

למה כתבתי AC? ???

כעקרון אתה אמור ליצור "מסכה" לגשר בעזרת נייר דבק או משהו כזה, ואז אתה צריך להיות פחות עדין..

אבל אני מניח שיהיה עדיף לעשות את זה עם משהו טיפה יותר נוזלי מ-AS..

פורסם

אופסי לא שמתי לב... טוב פחות חשוב....

הרעיון הוא לשים סלוטיים מסביב לחורים ואז אפשר לעבור בגסות ולהשטיח עם סרגל...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים