פורסם 2007 במאי 2218 שנים בימים האחרונים המחשב שלי החליט להשתגע. כשאני נכנס למשחק מסויים כדוגמת CS:SOURCE הוא פשוט מכבה את המסך ועושה לעצמו ריסט לאחר כ10 שניות בערך. עכשיו הוא כבר עושה את זה גם אם אני מפעיל media player או bsplayer או כל דבר אחר...הטמפ של ה CPU היא 44של ה DIODE 51GPU 51אם זה חשוב הכרטיס מסך הוא radeon x850 והפרטים על המעבד:amd 643200+2 ghz1hb ram
פורסם 2007 במאי 2318 שנים ניסית לבדוק את הזיכרונות בעזרת תוכנת דיאנוסטיקה כגון Memtest86+ ולראות האם הבעייה נובעת משםכמו כן לא רשמת איזה ספק יש ברשותך.
פורסם 2007 במאי 2318 שנים מחבר ניסית לבדוק את הזיכרונות בעזרת תוכנת דיאנוסטיקה כגון Memtest86+ ולראות האם הבעייה נובעת משםכמו כן לא רשמת איזה ספק יש ברשותך.שעה אני מנסה להבין איך ה MEMTEST הזה עובד וקראתי מדריכים וזה עדיין לא עבד לי כמו שצריך לא עשה BOOT או אנערף |: לא נראה לי שזה קשור לזיכרון בכלל. נראה לי מישהו פרץ לי למחשב פשוט ועושה משהו. עכשיו זה התחיל גם לעשות לי ריסטים פתאומיים בלי קשר ל-מה שאני מפעיל וגם זה מנה לי תרזולוציות וזה..יש למישהו פיתרון?
פורסם 2007 במאי 2318 שנים תקרא את ה FAQואם אתה חושב שנעשה שימוש לא חוקי במחשב שלך אז קודם כול תגן על המחשב בעזרת Firewall ואנטי וירוס.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.