עבור לתוכן

איזה פלאפון עדיף.....?

Featured Replies

פורסם

בתור אחד שיש לו את הסאמסונג 620 אני יכול להגיד לכם שזה אחלה לפלאפון, חוץ מהמקשים שהם קטנים(זה לא מפריע) אבל האותיות בעברית לא כתובות עליהם, אלא מעליהם, ובחושך קצת קשה לראות אותן, כי הן לא על הכפתורים.

חוץ מזה, אחלה פלאפון, הצלצולים נשמעים מצויין(16 פולי) הבטריה לא נגמרת!!!!!!!!!!!(זה הדבר הכי טוב של הפלאפון הזה). השימוש והכל, כמו תמיד אצל סאמסונג מצויין. זהו.

אני הייתי מעדיף את ה-SK סליידר מפני שיש לו 40 פולי, אני רוצה שלפלאפון שלי יהיה צלצול שיראה נוכחות.

למרות שבמחיר של ה-V720 היום חוששני שהייתה לי התלבטות קשה.

בקשר לשילוב של SK ו-פלאפון, אני מכיר את מכשירי SK מקרוב, לאבא שלי יש, ולכמה חברים שלי יש, אין ספק שהייתי מעדיף אותם על כל נוקיה שתציעו לי, משום מה אני לא מסמפט את נוקיה, לא יודע למה. אך המכשירים של SK מצויינים ולדעתי הם הכי מתקדמים בשוק.

בדיוק בגלל זה 620 זה מכשיר ממש על הפנים , שני בעיות אתה כבר הזכרת כאן למעלה 1. מקשים קטנים 2.לא רואים את הכתב בעברית

3 יש לו בעיות לקבל צלצולים וכרגע לא ניתן להוריד לו צלצוים או תמונות חדשות 4. יש לו מעט מקום לשמור את הצלצולים אם כבר הצלחת להוריד 5. כרגע יש לו בעיה גם להחזיר שיחה לשיחה שלא נענתה 6. ...7 ... 8... 9...( רוב הבעיות ייפתרו כנראה בגירסה החדשה שתצא אבל בכל זאת זה מראה לך שהמכשיר מאד בעייתי )

זה שיש לו בטריה שמחזיקה הרבה זמן וצלצולים טובים זה לא ייתרון כי יש את זה גם לשאר הפלאפונים

לגבי רשת פלאפון יש להם את המותג החדש אסקייפ - אפשר להגיד שפלאפון , בעבר , היו לוזרים אבל כרגע לא , אסקייפ שבר את השוק במחירים של המכשירים במחירי זמן אוויר ובמחירי שליחת SMS זה הכי זול כרגע בהרבה

• תגובות 50
  • צפיות 3.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

קניתי את הסאמסונג 515, ואני די מצטער על זה.

מכשיר די מעצבן... גם ה-620 לא השאיר עליי טעם טוב לצערי.

פורסם

אני מאוד נוטה בכיוון של פלאפון בגלל שבמסגרת המבצע לחיילים שלהם אני לא מתחייב לשלוש שנים אלא לשנה... יש תשלום חודשי שיימשך מקסימום שלוש שנים אבל ברגע שאני משתחרר אם כבר עברה שנה מאז שחתמתי אני יכול להחזיר את המכשיר ולהפסיק לשלם עבורו. גם המחירים שלהם ל-SMS-ים סבירים - 20 אגורות בתוך הרשת ו-48 אגורות לרשתות אחרות. אצל חברות אחרות זה מגיע ל-70-80 אגורות.

פורסם

אני מאוד נוטה בכיוון של פלאפון בגלל שבמסגרת המבצע לחיילים שלהם אני לא מתחייב לשלוש שנים אלא לשנה... יש תשלום חודשי שיימשך מקסימום שלוש שנים אבל ברגע שאני משתחרר אם כבר עברה שנה מאז שחתמתי אני יכול להחזיר את המכשיר ולהפסיק לשלם עבורו. גם המחירים שלהם ל-SMS-ים סבירים - 20 אגורות בתוך הרשת ו-48 אגורות לרשתות אחרות. אצל חברות אחרות זה מגיע ל-70-80 אגורות.

אם אלה השיקולים אז שווה לך פלאפון, אבל מבחינת רשת, כרגע הם גרועים...וגם יהיו...(עד שתצא טכנלוגיות דור שלישי כמו: CDMA2000 x1 EV-DO , יש עוד זמן עד היציאה..)

סמסונג מהגרסאות החדשות (5XX-6XX) מגיבים לאט יחסית למכשירים אחרים...

פורסם

בתור אחד שיש לו את הסאמסונג 620 אני יכול להגיד לכם שזה אחלה לפלאפון, חוץ מהמקשים שהם קטנים(זה לא מפריע) אבל האותיות בעברית לא כתובות עליהם, אלא מעליהם, ובחושך קצת קשה לראות אותן, כי הן לא על הכפתורים.

חוץ מזה, אחלה פלאפון, הצלצולים נשמעים מצויין(16 פולי) הבטריה לא נגמרת!!!!!!!!!!!(זה הדבר הכי טוב של הפלאפון הזה). השימוש והכל, כמו תמיד אצל סאמסונג מצויין. זהו.

אני הייתי מעדיף את ה-SK סליידר מפני שיש לו 40 פולי, אני רוצה שלפלאפון שלי יהיה צלצול שיראה נוכחות.

למרות שבמחיר של ה-V720 היום חוששני שהייתה לי התלבטות קשה.

בקשר לשילוב של SK ו-פלאפון, אני מכיר את מכשירי SK מקרוב, לאבא שלי יש, ולכמה חברים שלי יש, אין ספק שהייתי מעדיף אותם על כל נוקיה שתציעו לי, משום מה אני לא מסמפט את נוקיה, לא יודע למה. אך המכשירים של SK מצויינים ולדעתי הם הכי מתקדמים בשוק.

בדיוק בגלל זה 620 זה מכשיר ממש על הפנים , שני בעיות אתה כבר הזכרת כאן למעלה 1. מקשים קטנים 2.לא רואים את הכתב בעברית

3 יש לו בעיות לקבל צלצולים וכרגע לא ניתן להוריד לו צלצוים או תמונות חדשות 4. יש לו מעט מקום לשמור את הצלצולים אם כבר הצלחת להוריד 5. כרגע יש לו בעיה גם להחזיר שיחה לשיחה שלא נענתה 6. ...7 ... 8... 9...( רוב הבעיות ייפתרו כנראה בגירסה החדשה שתצא אבל בכל זאת זה מראה לך שהמכשיר מאד בעייתי )

זה שיש לו בטריה שמחזיקה הרבה זמן וצלצולים טובים זה לא ייתרון כי יש את זה גם לשאר הפלאפונים

לגבי רשת פלאפון יש להם את המותג החדש אסקייפ - אפשר להגיד שפלאפון , בעבר , היו לוזרים אבל כרגע לא , אסקייפ שבר את השוק במחירים של המכשירים במחירי זמן אוויר ובמחירי שליחת SMS זה הכי זול כרגע בהרבה

אחי חוץ מזה שלא רואים את הכתב בעברית בחושך(רואים, אבל לא כמו את האנגלית) אין שום בעיות עם המכשיר, יש לי אותו ואני מרוצה מאוד. יכול להיות ש-5 מקומות לשמירת צלצולים זה מעט, אבל בשבילי זה מספיק, שמרתי בנתיים רק אחד. והבטריה שלו יותר טובה מהרבה מכשירים שאני מכיר.

פורסם

SK-1400 שולט!

אני יכול להגיד מנסיום שהוא מאוד מאוד נח! הוא קטן, קל יש לו תאורה טובה ומסך גדול אמנם הוא לא צבעוני אמנם לא 16 פולי אבל יש 250 זכרונות הוא נח וקל המקשים נוחים ויש צלצולים מעולים שאגב אפשר לקחת מחברים בחינם עם האינפרא אדום!

כולה פלאפון מי צריך יותר? גם זה יותר מידיי

אההה כן והוא גם יפה לדעתי.

פורסם

לי יש את הסמסונג 620 ואני מאוד מאוד מאוד מרוצה ממנו זה אחלה טלפון (חוץ ממה שהזכירו שהכפתורים שלו קטנים!) אבל הוא אחלה של טלפון אני אישית מרוצה ממנו

פורסם

I have the Nokia 8310 and it kicks ass!

Really nice cellular.

פורסם

יקר ללא הצדקה, אבל לא הייתי מתנגד לאחד כזה (הנוקיה).

פורסם

זה צעצוע נחמד , אני מוכן להחליף את ה2 שלי באחד כזה , ועוד להוסיף הרבהההה .

מעניין מתי הם יגיעו לארץ , אם בכלל .

p.s

הודעה ראשונה שלי בפורום !!!

שלום לכולם ;D

פורסם

נסעתי למרכז פלאפון אתמול, ובחנתי את שני המכשירים (V720 והSK5100).

הSK5100 נראה כמו מכשיר שביר מאוד (לדעתי כל חודש כמעט עלול להתפרק מתקן ה"סלייד"), ומעוצב באופן מגושם ולא נוח (הפתיחה מסורבלת).

המוטורולה לעומת זאת, אדיר- תפריטים מאוד נוחים לפדוף, לחצנים נוחים וכתב קריא.

אני לפחות הולך על המוטורולה.

פורסם

זה צעצוע נחמד , אני מוכן להחליף את ה2 שלי באחד כזה , ועוד להוסיף הרבהההה .

מעניין מתי הם יגיעו לארץ , אם בכלל .

p.s

הודעה ראשונה שלי בפורום !!!

שלום לכולם ;D

OMFG

אני מוכן למשכן תאוטו!

סמסונגים החל מה 611 נהיים גרועים ממכשיר למכשיר.

זוועה

איטיים צלצול חלש סוללה חלשה מקשים לא נוחים למען השם שיחקתי חפרפרת במכשיר של ידידה שלי ונקע לי המשחק!

זוועה

ישנם מכשירים מעולים ואמינים לא צריך להתפתות לגימיקים של מכשירים כמו SK וSAMSUNG הייתי הולך על אריקסון על נוקיה על מוטורולה על סוני אבל לא על הזבלים

פורסם

I have the Nokia 8310 and it kicks ass!

Really nice cellular.

"אורלי ויינרמן"

מבחוץ יפה, קטן תאורה יפה עם fade (בסלקום)

מבפנים...חלול כמו במבוק, הוא בדיוק כמו ה5120...רק עם שיפורים קלים מאוד.

פורסם

5110...

GSM 900/1800

GPRS OVER WAP

FM TUNER

KAL MASHU LIGA

LOOX BEST!!!

אבל בהחלט לא שווה יותר מ2400 מרשרשים.

הייתי נותן עליו בנדיבות 800, ועוד קונה להומלס איזו ארוחת דאבל בעודף שהייתי מקבל.

פורסם

לדעתי הציבעוני v720

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים