עבור לתוכן

איזה פלאפון עדיף.....?

Featured Replies

פורסם

הפלאפון בעל ה40 פולי "סליידר"

100_sk5100.jpg

או v720 הצבעוני:

100_v720.jpg

• תגובות 50
  • צפיות 3.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לדעתי הצבעוני , עם כל הכבוד לסליידר או לאיכות סאונד 40 פולי , לצבעוני יש איכות סאונד של 16 פולי שלא הייתה מביישת אף מכשיר....

הצבעוני הספציפי הזה הוא מאוד איכותי.... המסך שלו הוא בעל 65 אלף צבעים !

פורסם

במה עוזר לך זה שהוא צבעוני אם אין לו מצלמה?

פורסם

וואי...

באמת לא חשבתי על זה...

פורסם

במה עוזר לך שהוא 16 פולי?

הכל ליופי...

פורסם

עם כל הכבוד ל-40 פולי, ואתה הרי לא שומע סימפוניות של מאות כלים בטלפון, הייתי הולך על הצבעוני... הרבה יותר יפה וכיף להתעסק עם הטלפון. עכשיו לו רק הייתי מרוויח קצת יותר מ-350 ש"ח לחודש (העלו לנו מ-320!!)

פורסם

ד"א מה באמת קורא עם הנוקיה החדש הצבעוני באורנג' , הוא שווה משהו .

למיטב הבנתי אין לו צלצול פולינומילי...או מסך צבעוני שווה.

מסך צבעוני לא נועד רק עם יש מצלמה.... זה יותר מגניב ,המשחקים יותר מגניבים וזה נראה הרבה יותר טוב...

למה בכלל להחליף פלאפון עם כך? הרי כולם יכולים להתקשר ולקבל שיחות !!! ואפילו לשמור ספר טלפונים..מפלאפון נטו מה עוד אתה צריך..

רק שהמצב הוא לא כזה!

פורסם

מה יש לכולם מהסמסונגים לאחרונה, הם פשוט מכשירים גרועים.

מערכות הפעלה שנתקעות ואיכות שמע לא מי יודע מה.

פורסם

אם כבר מדסקסים על פלאפונים... האם מישהו יכול להגיד משהו בעד/ נגד ה-samsung 620 או ה-SK1400? ה-3 שנים שלי בסלקום נגמרות עוד חודש ואני מתלבט בין שניהם בפלאפון כי אני לא רוצה להשאר בסלקום שניה יותר ממה שאני חייב....

פורסם

V720 עדיף ממכשיר SK5100 ( = סליידר ) מכל הבחינות ..... המוטורולה V720 יותר יפה במראה חיצוני , צבעוני , קל יותר לתפעול , פחות בעיות במכשיר עצמו ,נוח יותר לדבר איתו , יותר מקום למשחקים , משחקים JAVA למכשיר יותר טובים ובלה ובלה ובלה הוא יותר טוב נקודה .

לגבי סמסונג 620 אל תתקרב אליו בכלל, זה מכשיר עם מלא בעיות

אני יודע את זה כי אני עובד עם המכשירים האלו

פורסם

לגבי סמסונג 620 אל תתקרב אליו בכלל, זה מכשיר עם מלא בעיות

איזה בעיות למשל? אתה מדבר על תקלות ממש או סתם שימוש לא נוח? כי פלאפון מפרסמים אותו לא רע בכלל וממליצים עליו כל הזמן... למרות שהעלות שלו לא גבוהה.

פורסם

המלצה שלי, תתרקחו מsk ומרשת פלאפון... אני ממש ממש לא אוהב את הצירוף הזה, וגם לא בתור יחידים.

אני הייתי הולך רק על נוקיה או סמסונג באורנג'\סלקום.

ובאורנג' יש כעת את הנוקיה 3510i שהוא מכשיר מ-ע-ו-ל-ה! מסך צבעוני, תומך gprs, mms, java

כל האפשרויות שיש ב7650, יש גם בו חוץ מהמצלמה.

יש לו צילצולים פוליפוניים (אמנם רק 4 פולי, אבל זה נשמע טוב, שמעתי ובדקתי)

ובנוסף לכל הוא במחיר ז-ו-ל מאוד! 39 ש"ח X 36 חודשים, שזה יוצא בסביבות ה1400 שקל, ויש עוד הנחות עם מחזירים פלאפון ישן מרשת אחרת (כמו במקרה של Moooshe)

פורסם

בתור אחד שיש לו את הסאמסונג 620 אני יכול להגיד לכם שזה אחלה לפלאפון, חוץ מהמקשים שהם קטנים(זה לא מפריע) אבל האותיות בעברית לא כתובות עליהם, אלא מעליהם, ובחושך קצת קשה לראות אותן, כי הן לא על הכפתורים.

חוץ מזה, אחלה פלאפון, הצלצולים נשמעים מצויין(16 פולי) הבטריה לא נגמרת!!!!!!!!!!!(זה הדבר הכי טוב של הפלאפון הזה). השימוש והכל, כמו תמיד אצל סאמסונג מצויין. זהו.

אני הייתי מעדיף את ה-SK סליידר מפני שיש לו 40 פולי, אני רוצה שלפלאפון שלי יהיה צלצול שיראה נוכחות.

למרות שבמחיר של ה-V720 היום חוששני שהייתה לי התלבטות קשה.

בקשר לשילוב של SK ו-פלאפון, אני מכיר את מכשירי SK מקרוב, לאבא שלי יש, ולכמה חברים שלי יש, אין ספק שהייתי מעדיף אותם על כל נוקיה שתציעו לי, משום מה אני לא מסמפט את נוקיה, לא יודע למה. אך המכשירים של SK מצויינים ולדעתי הם הכי מתקדמים בשוק.

פורסם

פלאפון לוזרים, אין להם שום שירות שמושך את הלקוח, שלא לדבר על המכשירים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים