עבור לתוכן

מקלדת לוג'יטק Logitech Media Keyboard - לא לגעת!!!

Featured Replies

פורסם

מקלדת פשוט קטסטרופלית!

בכל ימי חיי לא השתמשתי במוצר כל כך גרוע - גם ארגונומית (גודל מקשים) וגם מבחינת איכות הייצור.

המקלדת משקשקת עם כל לחיצה על מקש, האותיות על המקשים מיניאטוריות ובפונט "תנכי". איכות הייצור של הזבל הזה זרקה אותי 15 שנה אחורה אם לא יותר.

יש לי מקלדת בעבודה שעלתה 20 שקל ועליה אני כותב עכשיו את השורות האלה והיא טובה לעין ערוך מהזבל הזה של לוג'יטק שעלה פי ארבעה יותר!

גם העכבר שלי הוא לוג'יטק וגם הוא מרגיש זול, אבל חשבתי שזה נקודתי ולא מייצג. אני ממש מצטער אבל אני לא רוכש יותר שום מוצר של לוג'יטק.

פורסם

תודה רבה על האזהרה, אני אשתדל לזכור את זה בעתיד (:

בכל אופן אם אתה מתלבט בקניה של מקלדת חדשה אני יכול להמליץ לך מהניסיון שלי ללכת רק על מיקרוסופט (גם קוואנטום אחלה בדגמים הפשוטים).

לי יש כרגע 2 מקלדות של מיקרוסופט שאני נהנה בכל רגע איתם, המולטימדיה הפשוטה שממש נוחה (בדר"כ באה בכחול\לבן או שחור), ו- comfort curve 2000 שדיי חדשה ואני ממש אוהב אותה (היא המקלדת הראשית שלי).

עריכה:

בכל אופן, ללוג'יטק יש מוצרים אחרים מעולים (חוץ ממקלדות, שבתכלס הם ממש לא גרועות, אבל לדעתי האישית המיקרוסופטיות לא רואות אותם).

עכברים מעולים, סטים של רמקולים וכו...

כמובן שגם זה לא גורף, אבל לכל חברה יש דגמים טובים יותר ופחות.

פורסם

על איזה עכבר מדובר?

פורסם

אני לא יודע מה איתך אבל אני משתמש במקלדת Logitech Media Keyboard elite, ולא אמור להיות הבדל עד כדי כך רציני ביניהם, אני מאוד מרוצה מהמקלדת שלי, והיא אחת הטובות ביותר שהשתמשתי בהם.

גם מבחינה ארגונומית וגם מבחינת הפונטים שלה.

פורסם

מה??

בחיים אני לא אקנה משהו לא של לוג'יטק

יש לי עכשיו מקלדת ועכבר של מיקרוסופט שקיבלתי במתנה ואני שונא אותם מוות!!!

פורסם

אני משתמש בlogitech Media Keyboard Elite כבר כמה חודשים..

ולא מוצא בה שום בעיה של רישרושים ואיכות חומר....

פורסם

שטויות, יש לי אותה כשנה וחצי והיא עובדת מצויין והמקשים היו שקטים עד שהתחלתי לפתוח ולנקות את המקלדת ^^

היא לא המקלדת הכי טובה בשוק, אבל היא נותנת תמורה טובה לכסף.

פורסם

אני משתמש בlogitech Media Keyboard Elite כבר כמה חודשים..

ולא מוצא בה שום בעיה של רישרושים ואיכות חומר....

אם אתה מפעיל קצת לחץ על הפלסטיק אתה לא שומע רעשים/חריקות של פלסטיק זול?

פורסם

גם לי יש אותו והוא מעולה ואיכותי מאוד אולי תנסה אותו קצת יותר זמן ותראה שזה נוח לאללה

פורסם

אם אתה מפעיל קצת לחץ על הפלסטיק אתה לא שומע רעשים/חריקות של פלסטיק זול?

שמע...

גם אצלי על המייקרוסופט היא מתחילה להשמיע רעשים כשאני לוחץ אותה במלחציים ואז היא מתעקמת בערך ב 35 מעלות...

השאלה זה כמה חזק אתה מתופף על המקשים??

:lol:

פורסם
  • מחבר

תשמעו, השתמשתי בהמון מקלדות ועכברים בחיים שלי ואני חייב להגיד שה Logitech Media Keyboard היא בקלות הגרועה מכולן.

בכל מקרה, החזרתי אותה. עכשיו אני מתלבט מה לקחת (אני חייב מקלדת דחוף) - חשבתי על PleoMax. מה דעתכם?

00221468.jpg

פורסם

איפה מצאת מקלדת של לוג'יטק ב80 שקל???

בכל אופן יש להם מוצרים מעולים, תלוי בתקציב - סדרת הDENOVO של לוג'יטק מדהימה לכל הדיעות, נעה בין 800 שקל 2000 שקל, לי יש אחת כזאת כבר שנתיים ומרוצה ממנה עד הגג, אני אחד שמחליף מקלדת כל ארבעה חודשים ובשלי זה הישג מאוד רציני להיות מונוגמי עם מקלדת אחת למשך שנתיים (-:

פורסם

^^^ למה להשקיע במקלדת יותר מ200+- שקל..

פותח התרד עוד לא ראיתי מקלדת שתאה מפעיל לחץ על הלחצנים שלה והיא לא משמיעה רעש של פלסטיק...

עד כמה שזכור לי רובן עשויות מפלסטיק ולא מטיטניום..

פורסם

פשוט בגלל שמקלדות מתחת לסכום הזה נוטות להתבלא מאוד מהר, החישוב שלי הוא שבמקום לכתוב על מקלדת בינונית ב200 שקל ולהחליף אותה כל שלושה חודשים או ארבע, אני קונה אחת ב800 שמדהימה מכל בחינה ומחזיקה לי כבר יותר משנה.

אני לא אחד שמשקיע בכרטיסי מסך או מעבדים, אני מעט מאוד משחק במחשב, אז חשוב לי יותר אסטתיות של מערכת ואורגונמיות מאשר ביצועים, לכן, רוב הכסף ילך לשם.

פורסם

יש מקלדות מצויינות גם ב200-300+- שקל..כל מקלדת כזאת תחזיק לך לפחות שנה..

לדעתי להשקיע במקלדת 800+- שקל זה בזבוז לחלוטין..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים