פורסם 2003 בינואר 2922 שנים מאז שהתקנתי את הכרטיס אז שאני מדליק את המחשב הוא עושה איזה כמה ציפצופים והכרטיס מסך לא נידלק אפשר לישמוע את הסי די את הארד דיסק הכל לידלק רק הכרטיס מסך לא אחרי איזה ארבע פעמים שאני מכבה ומדליק את המחשב באלימות הוא נידלק היה לי מיקודם mx200 ולא הייתה בעייה כזאת מה עושים ?
פורסם 2003 בינואר 2922 שנים אממ... איזה ציפצופים בדיוק? באיזה מרווח? המאוורר שעל הכרטיס עובד? הוא מחובר טוב? חיברת את הכרטיס לספק כוח? :
פורסם 2003 בינואר 2922 שנים אחי איזה ספק יש לך ? דרך אגב גם לי זה היה בגלל ספק כאילו המחשב לא רוצה לתת BOOST לכרטיס ... ו IRON EDDIE אם הוא לא היה מחבר את הכרטיס לספק היה מופיע לו מסך שחור עם דפנות אדומות שרשום לו את הבעיה ....
פורסם 2003 בינואר 2922 שנים אני חושב שזה די מספיק תנסה לחבר את ה כבל של החשמל ליציאה אחרת של הספק ... יכול להיות ...ואולי תנסה להוציא סידירומים וכאלה ...דרך אגב מה קורה למחשב בעליה שהוא לא מצליח ?מה הוא עושה איזה צפצופיםם באיזה קצב ?
פורסם 2003 בינואר 2922 שנים מחבר הוא עושה איזה שלושה ציפצופים רצופים או משהו כזה ויש לי רק סי די רום אחד והארד דיסק אחד ואת הדרייברים הכי מעודכנים ללוח ולכרטיס
פורסם 2003 בינואר 2922 שנים כמה זמן יש לך את הכרטיס ?אם רק יום יומים תחכה עד מחר כי אצלי זה היסתדר לפני שהחלפתי ספק אבל הייתי בכל מקרה צריך אז קניתי ...
פורסם 2003 בינואר 2922 שנים מחבר יש לי את הכרטיס כבר שבועיים בהתחלה זה לא ממש היה. זה התחיל לפני שבוע
פורסם 2003 בינואר 2922 שנים תנסה לבדוק חיבורים שהכרטיס יושב על הסלוט נכון החיבור של המתח...אם כל זה לא יעזור אולי תנסה להביא ספק לנסות אותו ותבדוק אם זה יעזור ...מצטער אחי :-\
פורסם 2003 בינואר 2922 שנים ניתוק צורכי חשמל עיקריים במחשב שלך ובדיקת הדלקה נוספת יספקו הוכחה כלשהי...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.