פורסם 2003 ביוני 522 שנים אל תמהרו להכתיר את ה DLT3C למלך הOC! קודם נחכה שדינו יעשה את הOC המדובר ל2100+ ואז נראה... ד"א למה הדיון הזה סטיקי?
פורסם 2003 ביוני 522 שנים נראה לך שדינו הוא היחדי עם 2100 בעולם/בארץ? ראינו תוצעות של שניהם כבר...וזה סטיקי כי יש פה המוווווון מידע
פורסם 2003 ביוני 522 שנים נראה לך שדינו הוא היחדי עם 2100 בעולם/בארץ? ראינו תוצעות של שניהם כבר...יש לך ביקורת במקרה על יכולות הOC של 2100+ בסטפינג טוב?
פורסם 2003 ביוני 522 שנים תסתכסל ב OCDB של האתר , למרות שהתוצאות שהגיעו איתו באתר ממש אבל ממש לא משהו :-\
פורסם 2003 ביוני 522 שנים סתם שאלה מענינת,האם מישהו ניסה בכלל מה שנקרא "אוברקלוק זול" (או ללא תוספות) עם המעבד הזה (tbred b 1700) ? ז"א בדיקה עד כמה הוא מגיע עם הקירור המקורי (המאוורר הפשוט שמביאים) יציב ,ואפילו בדיקה עם המאורר הפשוט ובאסים שמרניים ?
פורסם 2003 ביוני 522 שנים היה אחד שהגיע איתו ל220*11.5 זה הכי טוב וגם התוצאה הכי טובה בOCDB יש לכם ביקורת עליו או כל מני הישגים בOC במעבד?
פורסם 2003 ביוני 522 שנים יש לי 2100 AIUHB שמגיע באובר ל 2300 ג'יגה הרץ על מתח התחלתי אבל בגלל לוח דפוק אני לא יכול להעלות עוד אהה ויש לי גם 1700 DLT שעוד לא יצא לי אפילו לבדוק אותו
פורסם 2003 ביוני 522 שנים סתם שאלה מענינת,האם מישהו ניסה בכלל מה שנקרא "אוברקלוק זול" (או ללא תוספות) עם המעבד הזה (tbred b 1700) ? ז"א בדיקה עד כמה הוא מגיע עם הקירור המקורי (המאוורר הפשוט שמביאים) יציב ,ואפילו בדיקה עם המאורר הפשוט ובאסים שמרניים ?הביקורת הקודמת לא הייתה אליך סיימתי לכתוב את ההודעה רק מעט זמן אחרי שאתה סיימת
פורסם 2003 ביוני 522 שנים אוקיי , באמת לא הבנתי למה רשמת את זה אז אני יחכה לתגובות של אחרים , סה"כ הרוב קיבלו מאורר רגיל עם המעבד, ואולי יש עוד כמה שפויים שעשו אוברקלוק "כלכלי" לשם החסכון או סתם בדקו כמה יציב יכול להיות המעבד ללא התערבות כירורגית (הוספת/שיפור קירור וכו...) שזה לדעתי הטבע האמיתי של התשובה לשאלה מה המעבד מסוגל לעשות לעומת מה שהוא אמור לעשות.
פורסם 2003 ביוני 522 שנים ברק לפי דעתי זה לא ככהאומנם נכון לבדוק עם קירור סטנדרטי ולא משהו מטורףעם מארז רגיל שמאורר באון רגיל עם משהו כו שנים שלושה מאוררים (סטנדרט)אבל קירור רגיל מבחינתי זה לדוגמא ולקנו 7 פלוס או ונטק נחמד, או אחד מסדרת ההיטסינקים של ארוקול (יש אפילו חלק מהספיירים שסבירים)(הולקנו עולה 100 שקל, לא הרבה להיטסינק)פשוט מאוד, אי אפשר להיות אוביקטיבי עם הסינק המקורי של הAMDבגלל שהוא כל כך גרוע, (יש כמה גרסאות, הבנתי שהספייר הוא עדיף, אבל מקבלים בחלק מהמקרים משהו יותרמעפן)הסינק מעפן אי אפשר לעשות איתו OC נורמלילעומת פנטיום 4 שמגיע עם סינק אלומניות מעולה שמתפקד מעולה
פורסם 2003 ביוני 522 שנים ברק לפי דעתי זה לא ככהאומנם נכון לבדוק עם קירור סטנדרטי ולא משהו מטורףעם מארז רגיל שמאורר באון רגיל עם משהו כו שנים שלושה מאוררים (סטנדרט)אבל קירור רגיל מבחינתי זה לדוגמא ולקנו 7 פלוס או ונטק נחמד, או אחד מסדרת ההיטסינקים של ארוקול (יש אפילו חלק מהספיירים שסבירים)(הולקנו עולה 100 שקל, לא הרבה להיטסינק)פשוט מאוד, אי אפשר להיות אוביקטיבי עם הסינק המקורי של הAMDבגלל שהוא כל כך גרוע, (יש כמה גרסאות, הבנתי שהספייר הוא עדיף, אבל מקבלים בחלק מהמקרים משהו יותרמעפן)הסינק מעפן אי אפשר לעשות איתו OC נורמלילעומת פנטיום 4 שמגיע עם סינק אלומניות מעולה שמתפקד מעולהצחי אבל זכור לי שאתה כן עשיתה OC עם סינק מקורי עם GREEN POWER נראה לי לא?
פורסם 2003 ביוני 522 שנים והוא התחמם לטמם מבהילות וישר הורדתי את הOC..בכל מקרה הוא מת בסוף ללא אוברקלוק (נצלה)
פורסם 2003 ביוני 522 שנים סתם מעניין אותי לדעת לכמה הגעתם עם מתח DEFAULT?אני כרגע על 1.5V 10X200 יציב אחרי כמה שעות בפריים. רק בלילה.... ביום חם לו מדי ופריים מתרסק אבל חוץ מפריים הכל עובד.... כנראה שצריך קירור קצת יותר טוב.
פורסם 2003 ביוני 522 שנים אני לא הדלקתי את המחשב בלי היטסינק...אחותי ראתהמחשב, מפורק ולידו מברג ברגים וחוטיםמה היא תעשה? כמובן! תלחץ על כפתור ההפעלה (הוא היה נטול היטסינק כאשר עבדתי עליומה אני אומראל תיתן לאחיות לגעת במחשב
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.