עבור לתוכן

שאלה טכנית לגביי הבטריה של המכשיר ipod video או כל אייפוד אחר

Featured Replies

פורסם

בשביל ..להכניס לאייפוד דברים או להוציא ממנו מידע ...

בעזרת אייטונז כמובן ..האייטונז נכנס למצב של טעינה עכשיו עם אני רוצה להכניס משהו והבטריה מלאה או ממש כזה קו אחד ירד שזה בכלל לא נורא

ואז זה מתחיל להטעין את האייפוד זה שוחק את הבטריה ..מנסיון של בטריות כאלה ..המכשיר חדש ולכן אני חושש עלה לי הרבה כסף ...

אממ מה אפשר לעשות בנידון העם אפשר לעשות שהוא יטעין אותו באופן ידני הכוונה יבש רשותי ולא אך שאני מתחבר ל usb כל פעם ?

שמטענים מכשיר כזה בשביל לא לגמור את הבטריה צריך ..לחכות שהיא תיגמר כמאט ואז להטעין אותה ולי היא לא נגמרת כי תמיד יש לי מה להכניס לאייפוד

וכל פעם זה מטעין קצת זה יהרוג לי את הבטריה מה אתם אומרים ? :s07:

פורסם

גם ככה לבטריות של אייפוד יש אורך חיים רע, אז באמת כדאי שתשמור על זה כמה שיותר.

מה שנראה לי הכי טוב יהיה פשוט להכניס שירים לא דרך אייטיונס, לא יצא לי לעבוד עם אייפוד אז אני לא יודע אם זה אפשרי במקור כי הוא לא עובד על UMS אלא סוג של MTP, אבל אני יודע שיש איזושהי דרך, אולי התקנה של רוקבוקס תתן יותר מרווח בעניין הזה.

פורסם
  • מחבר

החשש שלי הוא לא האייטונז אלה פועלת ההטענה שמופעלת אוטומט .

פורסם

אם פעולת ההטענה מתחילה אוטומטית עם החיבור ל-USB אז כנראה שהדרך היחידה זה איזה קושחה פרוצה שמבטלת את זה, אבל זה לא שווה את הסיכון.

פורסם

פעולת ההטענה של ה IPOD מתבצע רק דרך USB ללא תלות בתוכנה.

אין כל כך מה לעשות בנידון

מועבר לפורום המתאים

פורסם
  • מחבר

זה לא כל כך בסדר שחושבים על זה מנסיון עם בטריות נטענות שהם לא זקוקות כל כך לטעינה והקו כמאט מלא , וזה טוען בכל זו בגלל שאת רוצה להכניס איזה מידע כל שהוא ...לאייפוד .

זה חייב להטעין

זה טעות .

ואני יכתוב בפורמים של אייפוד .

או משהו חייבים.

מוזיקה זה חיי , ובגלל זה השקעתי כל כך הרבה כסף לא לטווח קצר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים