פורסם 2007 במאי 2118 שנים יש לי את הספק של FSP 350W NOISEKILLER והחלפתי לוח אם וכעת אני לא יכול לחבר את הספק ללוח אם בדר"כ החיבור של הספק יכול להתפרק לשתי יחידות וזהלא הוא מגיע יצוק 24 פינם מה לעשות כרגע המחשב מושבת???
פורסם 2007 במאי 2118 שנים תעשה חיפוש.הבעיה חזרה על עצמה לפחות פעמיים שלוש ואפילו הועלו תמונות שמראות איך לחתוך ללא שום בעיה
פורסם 2007 במאי 2118 שנים מחבר תודה אבל ניסיתי הרצתי חיפוש הבעיה שקיבלתי כל כך הרבה תוצאות שלא קשורות לנושא אם תוכל לתת לי לינק אני אודה לך
פורסם 2007 במאי 2118 שנים מחבר תודה[br]פורסם בתאריך: 21.05.2007 בשעה 19:43:24שאלה אני פשוט רוצה להיות בטוח פשוט שלא אשרוף תלוח אם + המעבדכעת שחתכתי אז ה4 פינים יכולים להתחבר רק בצורה אחת לא יכול להיווצר מצב שהפינים נכנסים בדרך לא נכונה ושורפים את כל המערכת?
פורסם 2007 במאי 2118 שנים אין שום סיבה לשלוח לאף אחד שאלות בפרטי, כשאפשר לדון על זה בפורום ולתרום לאחרים שלא יודעים.
פורסם 2007 במאי 2118 שנים מחבר צודקים פשוט לא ידעתי אם NIMM יכנס לפה אז שאלתי אותו בפרטי כי לו היתה בדיוק אותה בעיה לפני שבועיים בכל מקרה שוב תודה לכולכם [br]פורסם בתאריך: 21.05.2007 בשעה 23:46:32 יש אתם ערים מזל אני תקוע בהרכבה של המחשב אני יודע שNIMM אמר לי שזה יכול(חיבור 4 פינים) להיכנס רק בכיווןאחד אבל משום מה זה לא נראה לי הגיוני אני מפחד לשרוף את המעבד והלוח אם רק היום הבאתי אותם האם משהו יוכל להסביר לי איך להרכיב את ה4 פינים בכיוון הנכון? יש 4 חוטים שחור כתום אדום וצהוב איך הם אמורים להיות ממוקמים? [br]פורסם בתאריך: 22.05.2007 בשעה 00:34:08 מצטער על ההקפצה פשוט הוספתי תמונה זה הלוח אם שלי ואני לא יודע באיזה כיוון להכניס את ה4 פינים :s05: יש 2 חורים בצורת מרובע ושניים בצורה של מצולע ולא משנה איך אני מסובב את החוט זה לא מסתדר NIMM אתה תוכל להסביר לי באיזה כיוון הכנסתה את החיבור איזה צבע חוטים נמצאים איפה? [attachment deleted by admin]
פורסם 2007 במאי 2118 שנים מחבר מה הכוונה הרי זה מרובע זה יכול להיכנס ב4 אפשריות שונות אם כל פעם אני יסובב אותו אם תוכל להסביר לי איך זה מחובר אצלך איזה צבע נמצא איפה זה יועיל לי רבות אני לא יודע מה לעשות אני תקוע עם החיבור המעצבן הזה כבר שעות[br]פורסם בתאריך: 22.05.2007 בשעה 01:05:19מצאתי איך תוכל להסביר לי הנה בתמונה יש 4 פינים עכשיו בלוח אם במחבר נקבה יש מגרעת שהקליפס של ה4 פינים אמור היה להתפס עליואיזה שני חוטים נמצאים צמוד אליו הכתום והשחור או הצהוב והאדום[attachment deleted by admin]
פורסם 2007 במאי 2118 שנים רגע, איבדתי אותך - חתכת את החיבור של ה 24 פינים ל 20 +4, יפהאת ה 20 פינים אתה מחבר למיקום המיועד להם אז איפה הבעיה? אתה מדבר על החיבור חשמל של ה4 פינים? כי אם כן, נכון יש לך חיבור מהספק של 8 פינים? גם אותו אתה צריך לחתוך ל4+4
פורסם 2007 במאי 2118 שנים שולחים אותו לקרוא את הטופיק ואומרים לו לשנות אותה אחרת זה ינעל אה כן, אני אחפש, אולי יש לי תמונה של מה שאני חתכתי
פורסם 2007 במאי 2118 שנים מחבר רגע, איבדתי אותך - חתכת את החיבור של ה 24 פינים ל 20 +4, יפהאת ה 20 פינים אתה מחבר למיקום המיועד להם אז איפה הבעיה? אתה מדבר על החיבור חשמל של ה4 פינים? כי אם כן, נכון יש לך חיבור מהספק של 8 פינים? גם אותו אתה צריך לחתוך ל4+4 אהה... אוקיי אז ה4 פינים שמתחברים ללוח אם לא מגיעים מה4 שהפרדתי מה24 פינים אלא מה8 שגם אותם צריך להפריד??ליאור מה לא בסדר בכותרת?
פורסם 2007 במאי 2118 שנים שיש מליון סמני קריאה ושאלה !!!!????וכן, אתה צריך להפריד את ה 8 ל 4+4 ואז לחבר או שתנסה לבדוק אם אין שום דבר שיפריע (שמתי לב שזה צמוד לברוג של הלוח) אז אתה יכול לנסות לחבר כמו שזה ז"א בלי לחתוך
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.