פורסם 2003 בינואר 2922 שנים יש לי 1300 שקל לכול היותר איזה כרטיס מסך אתם מציאים לקנות ??? (לא חייב בכול הכסף) ואיפה כדאי לי לקנות : אני רוצה כרטיס שיהיה חזק במשחקים (כי המחשב שלי מחובר למקרן של 200 אינטש ויותר אז קחו לצות ליבכם לפני שאתם מציאים) ויהיה אמין שאין הרבה בעיות איתו בהתקנה ולאחר מכן...
פורסם 2003 בינואר 2922 שנים יש לי 1300 שקל לכול היותר איזה כרטיס מסך אתם מציאים לקנות ??? (לא חייב בכול הכסף) ואיפה כדאי לי לקנות : אני רוצה כרטיס שיהיה חזק במשחקים (כי המחשב שלי מחובר למקרן של 200 אינטש ויותר אז קחו לצות ליבכם לפני שאתם מציאים) ויהיה אמין שאין הרבה בעיות איתו בהתקנה ולאחר מכן... למקרן יש חיבור DVI?
פורסם 2003 בינואר 2922 שנים אני ממליץ לך לקנות את ה-Hercules 3D ProPhet Radeon 9500Pro 128MB + Dvi + Tv/Out Oem,זה 9500פרו כמו שרשמתי של הרקולס באריזת Oem {רק הכרטיס בשקית אנטיסטטית + כבל החיבור לחשמל והדריורים}המחיר שלו ב-Pc-HardWare הוא 1299ש"ח, שווה.
פורסם 2003 בינואר 2922 שנים חבל סתם לקנות הרקולס, היבואן שלהם בארץ לוקח כסף על השם...אתה יכול לקנות גם מחברה אחרת אבל הכרטיס שלך הוא 9500PRO!
פורסם 2003 בינואר 2922 שנים חבל סתם לקנות הרקולס, היבואן שלהם בארץ לוקח כסף על השם...אתה יכול לקנות גם מחברה אחרת אבל הכרטיס שלך הוא 9500PRO!לפי המצב שאני ראיתי יש את ההרקולס ואת ה-ATI...הבדל של 100 ש"חתעשה את השיקולים הכספיים לבד !
פורסם 2003 בינואר 2922 שנים מחבר בכללית אני מחבר תמחשב לרסיבר ומשם יש לי תאפשרות להריץ את זה על המקרןמה כדאי ת9500proATI או HERCULES ומה ההבדלים?
פורסם 2003 בינואר 2922 שנים אם אתה בונה על TV OUT באיכות טובה, כמו שהצעתי לאחר בת'ראד אחר, לסקור את הרשת, ולבדוק איזה צ'יפים יש לכל כרטיס ולראות מי יותר טוב... :
פורסם 2003 בינואר 2922 שנים לכרטיסים של ATI יש איכות יותר VIVO יותר טובה ... (לפי מה שרבים אומרים אני לא ניסיתי )ו אני חושב ש ALL IN WONDER ייתן לו את מה שהוא מבקש לא ?
פורסם 2003 בינואר 2922 שנים הוא צריך VIDEO OUT ולא IN מה שמצורף כבונוס ( שעולה עוד כמה מאות טובות ) ל OUT. המחשב הוא למשחקים כן? אז לכן R9500PRO הוא בחירה אופטימלית, איזה זה משהו אחר... : ( אה, זה שב AIW יש איכות יותר טובה לא אומר כלום על שאר הכרטיסים ... )
פורסם 2003 בינואר 3022 שנים אתם רוצים להגיד לי שיציאת \ איכות ה TV OUT לא אותו דבר בין ATI HERCU SHAPHIRE ב 9500 PRO ?????? איזה פורום לא החלטי אתם זה מדהים !!! כבר פתחתי אשכול בנושא ועל פי מה שכמה אמרו הבנתי שכולם אותה איכות ב TV OUT ועל זה הסתמכתי וכבר שילמתי להזמנה של שבוע הבא ! תודה רבה לכם
פורסם 2003 בינואר 3022 שנים מחבר תודה אחים שלי כבר בחרתי וקניתי כרטיס והזוכה הוא............. : : : : : Hercules 3D Prophet 9500 Pro 128MB אז תודה לכולם בכול מקרה ולכול מי שמיתלבט עדיין אזזז ה Hercules יותר טוב ויותר איכותי בתודה מראש adam-pc
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.