פורסם 2007 במאי 2418 שנים צודק בגלל שלכמה ח"כים אין טלויזיה בבית הם רצו להוריד לנו כמה ערוצים כי יש שם פה ושם "סצנות לא מתאימות" ועכשיו הם לא רוצים שניגלוש לאתרים כאלה ואחרים... פשוט מטומטמים :bash:
פורסם 2007 במאי 2518 שנים עו"ד יורם הכהן, ראש הרשות המשפטית לטכנולוגיות מידע ולהגנת הפרטיות, השיב לו כי יש 30 מיליארד אתרי אינטרנט ולכן ועדת צנזורה כזו תהיה לא אפקטיבית. :-[
פורסם 2007 במאי 2518 שנים מחבר אפשר, אם אתה עושה את זה במשך שנה ויש לך 285000 עובדים וכל אתר לוקח לך 5 דקות ואתה עובד 24/7.
פורסם 2007 במאי 2518 שנים אני רואה שאף אחד פה לא הזכיר את העובדה שביבי, יקיר ילדי האתר הפאשיסטים-ללא-ידיעתם, תומך בחוק, נכון?כי כשמשרד יחסי הציבור שלו (רגע, זה לא החלק היחיד במוח של ביבי שמתפקד?) מקים לו בלוג - הוא תומך קדמה וטכנולוגיה.אבל כשצריך, הוא יודע טוב טוב איפה לשים את הלשון שלו בתחת השעיר של ש"ס. אבל לא! ביבי ריאליסטי! כן כן.
פורסם 2007 במאי 2518 שנים אז למה צריך את זה אם יש אינטרנט כשר לחרדים? :lol: אינטרנט כשר... אוי גדול ;D
פורסם 2007 במאי 2518 שנים יוצאים החרדים למלחמה באויב הכי גדול שמציבה בפניהם הטכנולוגיה: האינטרנטפשוט עצוב.
פורסם 2007 במאי 2518 שנים אני רואה שאף אחד פה לא הזכיר את העובדה שביבי, יקיר ילדי האתר הפאשיסטים-ללא-ידיעתם, תומך בחוק, נכון?כי כשמשרד יחסי הציבור שלו (רגע, זה לא החלק היחיד במוח של ביבי שמתפקד?) מקים לו בלוג - הוא תומך קדמה וטכנולוגיה.אבל כשצריך, הוא יודע טוב טוב איפה לשים את הלשון שלו בתחת השעיר של ש"ס. אבל לא! ביבי ריאליסטי! כן כן.מה חדש? ואם זה יתן לאולמרט עוד חודש בשלטון, אז גם אולמרט יתמוך בזה..
פורסם 2007 במאי 2618 שנים הייתה הפגנה להשבת החטופים- לא הלכתי. הייתה הפגנה להדחת אולמרט- לא הלכתי. הייתה הפגנה להורדת שכר הלימוד- לא הלכתי. אבל כשפוגעים לי בפורנו, משהו חייב להעשות נ.ב- בנימה רצינית יותר, אני לא חושב שהחוק יעבור.
פורסם 2007 במאי 2618 שנים בעייתי מצד אחד.מצד שני, ראיתי תגובה של משה כחלוןhttp://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3403878,00.htmlשהוא מתנגד לכך שנהיה באותה רשימה של מדינות שמצנזרות את האינטרנט.מצד שני, הוא הצביע בעד ההצעת חוק הזאת!מה הוא מפגר?
פורסם 2007 במאי 2618 שנים לא כ"כ, אולי הוא על כדורים או משהו או שסתם לא מאוזןבנפשו ובדעותיו, בקיצור, הוא פוליטיקאי.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.