פורסם 2007 במאי 2118 שנים שלום, אני מנסה כבר פעמיים לשלוח מוד שהכנתי לגלריית מודינג ולא מעלים אותו לאתר !!!!!!!! אני מפרסם פה ע"מ שיעבירו את זה גלריית מודינג מחשב HTPC WOOD MODחשבתי לעצב מארז שוכב דקורטיבי מעץלקחתי מידות חתכתי את כל החורים הדרושים ללוח האם וספק כוחועיצבתי מארז מעץ המחשב הוא מיועד לצפייה בסדרות וסרטים עם רזולוציה רגילה!!!המחשב מתחבר לטלוויזיה LCD 32 אינץמה שמיוחד במחשב שהוא ללא DVD או CD ROM בחריץ הקידמי יש כניסת 2.0 USB ששם אני מחבר DISK ON KEY וצופה בכל תכני המדיהכל המדיה זורמת חלק ללא קירטועים מפרט המחשבפנטיום 3 800לוח אםזיכרון 256דיסק 80כ.קולכ.מסךספק כחמאוור קטן אחוריעכבר אופטי רגילזהו מקווה שתהנו ביייש תמונות מצורפות!!!!!!!!! בקובץ ראר[attachment deleted by admin]
פורסם 2007 במאי 2118 שנים נראה לי שמיהרת מדי יכולתה לשפר בהרבה אם החיתוך מקדימה היה יותר יפה (מה זה שם נייר כסף? ???).דבר שני אני חושב שאולי אתה לא פועל לפי ההוראות ולכן המוד לא מועלה.בכל מקרה יפה שאתה משקיע.
פורסם 2007 במאי 2118 שנים זה בטח שוקל טונה וחשבת לחבר אותו לרשת ואז לא תצתרך לחבר את הקונן הנייד שלך כל פעם למחשב?
פורסם 2007 במאי 2118 שנים אני לא יודע מדוע אתה לא מצליח להעלות את הפרוייקט שלך לגלריית המודינגאך אני מבקש, אם יש לך משהו להראות, אנא , תעלה את התמונות לכאן ולא ע"י קובץ כלשהוא (אתה יכול להעלות ל http://www.imageshack.us/במידה ואתה רוצה שאני אנסה להעלות את הפרוייקט שלך לגלרייה - צור איתי קשר בה.פכמו כן, שנה את הכותרת שלך כדי שתהיה עניינית, כדי שאני לא אאלץ לנעול את הת'ארד.
פורסם 2007 במאי 2118 שנים גם אני לא הצלחתי להעלות לאתר. משהו דפוק באתר. העלתי הכל ולא רואים. פשוט קקי
פורסם 2007 במאי 2118 שנים OK.. מכיוון שאתה האדם השניאני אשאל ב"דרג" בכיר יותר..עריכה:טוב חבר'ה, התשובות שקיבלתי הם ככה:1. העלאת הפרוייקט לגלריה בד"כ מתבצעת בתוך יום-יומיים מיום שליחת הפרוייקט, (כלומר, כל פרק זמן מסויים מתבצע "עדכון ")2.אלא אם הוא לא עומד בתנאי המינימום להופעה בגלרייה (המפורטים בעמוד הראשי של הוספת הפרוייקט שלכם לגלרייה)לכן. אני ממליץ לכם לקרוא, ולדאוג שהפרוייקטים שלכם עומדים בכל הקריטריונים הדרושים לפרסום בגלרייה (תמונות, תיאור הפרוייקט וכו')
פורסם 2007 במאי 2218 שנים נחמד אבל הקדימה טיפה עם גימור לכפתורים (או פשוט תכין כפתורים חדשים למה אלה בלי הלעליב לא הכי יפים)אבל אלה השקעה כל הכבוד
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.