פורסם 2007 במאי 2118 שנים יש ל כרטיס מסךNVIDIA GeForce FX 5200והדרייבר שלו מותקן זה עבד טוב עד לפני כמה ימים עד שהתחילו להופיע לי מסכים שחורים כשאני מפעיל את המחשב(כל פעם) בחלון שרשום windows xp והדבר הכחול הזה שזז מופיע לי מסך שחור לשנייה והמסך חוזרושהווינדוס כבר טעון(כשמופיע לי שולחן עבודה)אז גם מופיע לי מסך שחור לשנייהוכשאני מפעיל את המשחק מייפל סטוריי אז מופיע לי מסך שחור עם הודעה כחולה כזאתי שרשום בהOUT OF RANGE 165.5khz /239hzכשמחקתי את הדרייבר של המסך זה עזר לא מופיעים לי מסכים שחורים אבל כשאני רוצה להפעיל משחקים אז אני לא יכול בגלל שלא מותקן הדרייבר של התוכנהמה יכולה להיות הבעיה תודה מראש לכול העוזרים
פורסם 2007 במאי 2118 שנים לא 85HZ זה בדרך כלל לצג CRT75 או 72HZ זה לLCDתנסה דריבר חדש לי יש את החדש מוריד לי FPSתשחק גם מישחקים יתר נורמלים ממיפל סטורי סתאם מישחק
פורסם 2007 במאי 2118 שנים מחבר תנסה דריבר חדש לי יש את החדש מוריד לי FPSמאיפו אני יוריד דרייבר חדש (תן לי קישור בבקשה )ומה זה אומר fpsעריכה: ניסיתי להגדיר 72 יש לי lcd עדין אותו בעיהועכשיו זה גם לא נכנס לי לפיפא ולסאן אנדרס
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.