פורסם 2007 במאי 2318 שנים ^^^הרעש במצלמה לא קריטי, אתה יכול לראות בעצמך בתוצאה של ACR, ברור שעדיף לבדוק ב-100% לפיקסל כמו ש-BOREN הסביר לך.אני חוזר ואומר, תבדוק בחוברת/אתר של היצרן אם אתה עושה משהו לא נכון, כי הבעיה בצילומים שלך היא אזורים בהירים שרופים בצורה מוגזמת.
פורסם 2007 במאי 2318 שנים מחבר העלתי מחדש את התמונות = הפעם עשיתי קרופ על חלקים מסויימים - בכדי לישמור על המאפיינים המקורייםמקווה שרואים טוב יותראת ההבדלים - בגרעניות >>> אפשר ליראות הכי טוב על החולצה השחורהמיבחינת ב"שרוף ברקע" >> עיליתי על הבעיה....שבוע ליפני צילמתי בתוך אולם ספורטויש במצלמה אופצייה מהירה לכיוונון רמת החשיפה...אצלי היה מכוון לחשיפה גבוהה/בהירה יותר > ביגלל אפלוליות האולם(וזה שיפר את התוצאה משמעותית...) שחכתי להחזיר לנורמאלבכל מיקרה >> מתפלל לעלות על הבעיה בתוצאות התמונות שליבחיי שאני לא מאלו ההיסטרים על כל פיקסל...מיצד שני משתגע מיזה שאין אחידות ברמת הצילומיםושאין מיקסום של פוטנציאל המצלמה בצילומים > בהיבט החדותתיראו למשל את התמונה השלישיתמול הראשונה > אלו היו אותם פרמטרים!! לא שיניתי כלום!THX
פורסם 2007 במאי 2318 שנים כל השלוש לא נראות טוב. אני מציע שתאפס את המצלמה ושתצא החוצה לצלם עוד קצת תמונות ב-ISO 100, רצוי של נושאים מגוונים. מעניין לראות אם זה קשור לאותה הגדרה שדיברת עליה או שזאת בעיה כללית עם המצלמה.[br]פורסם בתאריך: 23.05.2007 בשעה 13:36:51אגב, כשאתה שומר קרופים תקפיד לשמור באיכות JPEG מקסימלית או להשתמש באופציה של Lossless crop כמו בתוכנה FastStone, אחרת יכולה להיות ירידה ירידה באיכות התמונה בגלל השמירה.
פורסם 2007 במאי 2318 שנים מחבר טוב....לפחות התקדמנו >>>ויש הסכמה שישנה בעיה ושהתמונות לא ניראות טוב.... ???אני יאפס המצלמה = ונעביר בהמשך דוגמאות אחרותחג שמח
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.