פורסם 2007 ביוני 218 שנים כבל SATA כחול UV כבל IDE כתום UV ואולי קיט לספק כוח כתום UV אבל אני עדיין מתלבט... יש לי enermax liberty 500W שווה להרוס אותו בשביל זה? כי לא נראה לי שאפשר להוריד את זה , רשום דבק לא נראה לי ששווה להרוס ספק כזה בשביל זה... גם אם אני לא טועה, יש להם את המכסה הזה לספק בדגם בלי חור למאוורר, ודגם עם חור למאוורר 8CM, ולפי מה שאני יודע לליברטי יש מאוורר 12CM.
פורסם 2007 ביוני 218 שנים מחבר לאנרמקס ליברטי יש 12CM אבל הוא נמצא בתחתית הספק...המדבקה הזאת היא לחלק העליון...
פורסם 2007 ביוני 318 שנים עדיין לא נראה לי ששווה להרוס ספק כל כך יקר ואיכותי בשביל זהלפי דעתי גם לא יראו את זה בכלל, החלון שלך הוא לא חלון גדול כל כך.
פורסם 2007 ביוני 318 שנים חשבתי על זה כשראיתי את התמונות של המארז שלך,וזה נראה לי רעין דיי טוב.זה יוסיף ליופי של המארז, אבל אני עדיין לא חושב שכדאי לשים את הכיסוי הזה על הליברטי.
פורסם 2007 ביוני 318 שנים אם אתה שם את זה על החלק העליון של הספק אז מזה נותן לך,וגם אם כן זה סתם שטות לא שווה בכלל.
פורסם 2007 ביוני 418 שנים מחבר אז אני מבין שהדבר הזה לספק לא שווה? אוקיי וויתרתי תגידו יש דבר כזה , לכונן קשיח , 2 מאוררים , הינה תמונה: שווה לקנות? ועוד שאלה , באיזה גודל זה? כי לא רשום...כי במארז שלי יש מקום מיוחד לכונן קשיח
פורסם 2007 ביוני 418 שנים לא שווה.בזמן הפרויקט שלי אני גם קניתי דבר כזה...הורדתי אותו תוך כמה ימים כי הוא לא באמת שינה משהו, וסתם הרעיש הרבה יותר ממאווררים אחרים. :-\בזבוז כסף!
פורסם 2007 ביוני 418 שנים מחבר אוקי תודה על העזרה אז כנראה אני קונה את הדברים הבאים: הזה של המולקסים מגיעים עם הכלי להסרה והרכבה נכון??
פורסם 2007 ביוני 418 שנים זה לא חשוב, אתה ממש לא צריך כלים מיוחדים בשביל לפרק מולקס.כבר פירסמתי המון לינקים למדריך לפירוק שלהם בעזרת חפצים שיש בבית
פורסם 2007 ביוני 418 שנים הכלי מאוד שימושי...אם מגיע - הרווחתאם לא אז באמת לא חסרים מדריכים שתוכל להיעזר בהם.
פורסם 2007 ביוני 418 שנים תראה יש לי עוד המלצה בישבלך,למה שלא תעשה חיתוך חלון.למה בחלון הנוכחי שלך הוא קטן וכל ההשקעה שלך בפנים בקושי רואים אותה.ותביא לי קישור לכל המאווררים שהזמנתה האדום הזה והכחול,אם טובים?גם אני מתכנן לקנות.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.