עבור לתוכן

מהי תוכנת ניהול התמונות הטובה ביותר?

Featured Replies

פורסם

אני זקוק להמלצה לתוכנה שתאפשר סידור תמונות קיימות.

אני מתלבט בין פיקסה לאדובי אלבום.

יש תוכנות יותר מוצלחות בתחום הזה?

יהי נחמד אם תהיה תמיכה בעברית

תודה!

פורסם

המתן עם זה כמה חודשים עד שהיא תצא מביתא, ואז לך על ACDSee Pro 2.0

http://www.acdseepro.com

יש שם תמיכה מושלמת בעברית

פורסם
  • מחבר

אוקיי

יש משהו שאני יכול להשתמש בו ביינתים? חשוב לי מאוד שהתוכנה תהיה פשוטה ביותר, שלא תצרוך ידע מסויים.

פורסם

Picasa

פורסם

ניסיתי את הכל, גם אלה שבחינם, גם אלה שלא.

אין על WINDOWS EXPLORER.

אין פה מה לנהל, רק לסדר אותם בצורה נורמלית ולתת לקבצים שמות, שתדע מה זה. זה נקרא ניהול נכון, ושום תוכנה לא תעשה את זה במקומינו.

ואחרי שזה נעשה, אתה פתאום מתחיל לשים לב, שממש אין לך שום צורך בתוכנת צד כלשהי.

פורסם

ניסיתי את הכל, גם אלה שבחינם, גם אלה שלא.

אין על WINDOWS EXPLORER.

אין פה מה לנהל, רק לסדר אותם בצורה נורמלית ולתת לקבצים שמות, שתדע מה זה. זה נקרא ניהול נכון, ושום תוכנה לא תעשה את זה במקומינו.

ואחרי שזה נעשה, אתה פתאום מתחיל לשים לב, שממש אין לך שום צורך בתוכנת צד כלשהי.

:xyxthumbs: מסכים איתך ב 100%, לא לכל דבר צריך תוכנת צד.

פורסם

:xyxthumbs: מסכים איתך ב 100%, לא לכל דבר צריך תוכנת צד.

אחי, עזוב, מה לא היה אצלי ?

כאילו, על PICASA אין צורך לדבר, נכון ? ACDSEE 8 היה, כל מיני PHOTOVIEWERים למיניהם, ומה לא !

אבל, התעצבנתי ויום אחד ישבתי איזה 7 שעות, אבל עשיתי זאת !!! סידרתי את כל השמות של התמונות וסידרתי אותם לפי אוספים ותיקיות.

ומה ? שמתי לב, שיש משהו במחשב שאני לא השתמשתי בו בשיט, וזה מותקן.

אלה היו כמה תוכנות ה"ניהול" הזה, שממש אין בהם צורך. ככה הגעתי למסכנה הזאת. וזהו, מאז אני פשוט משתדל לתת שמות נורמליים לתיקיות\אוספים ולתמונות.

ואין על הEXPLORER פשוט בנושא המהירות ונוחות. אולי הוא פחות יפה, אבל אין שום מודולים מיותרים בזכרון, אין שום תוכנה שאומרת לך מה לעשות, התמונות נפתחות מהר מאוד, אין שום DATABASE מעצבן כמו בACDSEE ועוד הרבה פלוסים...שאין פה מקום לתאר אותם.

בקיצור, ממש אין צורך בכל התוכנות הללו. וזהו.

פורסם

אני מאז ומתמיד משתמש ב EXPLORER למטרה הזו כי לדעתי הוא עושה את העבודה בצורה סבירה, ואני לא אוהב להתקין מיליון תוכנות, תוכנה לכל דבר.

גם לצריבה לדוגמא, אני משתמש ב EXPLORER, רק לעיתים ממש נדירות אני משתמש ב BURN4FREE, פשוט יש דברים ש EXPLORER עושה נכון וטוב ואין צורך בשום תוכנות אחרות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים