פורסם 2007 במאי 2118 שנים אני חושב שזה בגלל שאיזה קובץ מהתיקיה של המשתמש שלך או של הוינדוס נפגם. מה שאתה יכול לעשות זה לחבר את הארדדיסק למחשב ישן ולא חשוב (אולי בכונן יש וירוס..) ולגבות את כל המידע שיש לך על הכונן. אחר-כך תפרמט ותתקין וינדוס מהתחלה.
פורסם 2007 במאי 2118 שנים תכבה את המחשב, תדליק ותכניס את הדיסק - כך שיעלה חלון ההתקנה של ה WINDOWS. עכשיו יהיו כמה אפשרויות: REPAIR, INSTALL וכו'... (לפי מה זאני זוכר זה היה ככה!). תבחר REPAIR וזה יתקן לך את החלונות...
פורסם 2007 במאי 2118 שנים ^^^לא בוחרים REPAIR במסך הראשון שעולה האופציה הזו, אתה לא תגיע למקום הנכוןבמסך הראשון לוחצים ENTERורק במסך השני שמופיע שוב האופציה של REPAIR בוחרים בה
פורסם 2007 במאי 2118 שנים אם אתה אומר, אז אתה בטח יודע... בפעם האחרונה שעשיתי REPAIR הייתה לפני בערך שנה, ככה שאני לא כ"כ זוכר איך בידיוק עושים...
פורסם 2007 במאי 2118 שנים מחבר http://www.microsoft.com/israel/support/tips/windows/WinXpRepair.mspxהמדריך הנ"ל מפרמט את המחשב לא?ישנם חלקים במדריך שאומרים לגשת דרך שולחן העבודה של הוינדוס אך הוא לא מעלה לי אותו , מה עושים?
פורסם 2007 במאי 2118 שנים משתמש עם 170 הודעות אמור לדעת לתת כותרת עניינית. ערוך מייד או שהדיון יינעל.
פורסם 2007 במאי 2118 שנים מחבר משתמש עם 170 הודעות אמור לדעת לתת כותרת עניינית. ערוך מייד או שהדיון יינעל.הכותרת הנ"ל תקינה ובסדר ?
פורסם 2007 במאי 2218 שנים XP Repair installPlease read carefully and make sure you followed the warning links before initiating the Repair Install. You can print a text version for reference. repair.txtBoot the computer using the XP CD. You may need to change the boot order in the system BIOS so the CD boots before the hard drive. Check your system documentation for steps to access the BIOS and change the boot order. When you see the "Welcome To Setup" screen, you will see the options below This portion of the Setup program prepares Microsoft Windows XP to run on your computer: To setup Windows XP now, press ENTER. To repair a Windows XP installation using Recovery Console, press R. To quit Setup without installing Windows XP, press F3.Press Enter to start the Windows Setup. do not choose "To repair a Windows XP installation using the Recovery Console, press R", (you Do Not want to load Recovery Console). I repeat, do not choose "To repair a Windows XP installation using the Recovery Console, press R". Accept the License Agreement and Windows will search for existing Windows installations. Select the XP installation you want to repair from the list and press R to start the repair. Setup will copy the necessary files to the hard drive and reboot. Do not press any key to boot from CD when the message appears. Setup will continue as if it were doing a clean install, but your applications and settings will remain intact. מלקח מפה :http://www.michaelstevenstech.com/XPrepairinstall.htmהעתקתי את החלק הדרוש.
פורסם 2007 במאי 2218 שנים מחבר כאשר אני מכניס את הדיסק הוא מנבה לעלות לי את הוינדוס דרך הדיסק והוא לא פותח לי את התפריט המבוקש...כיצד מעלים את התפריט המבוקש?
פורסם 2007 במאי 2218 שנים מחבר הגדרתי אבל הוא מנסה להיכנס לוינדוס והוא לא מעלה לי את התפריט מהדיסק..מה עושים?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.