פורסם 2007 במאי 2018 שנים קראתי באינטרנט שעל הפלטה שמתחברת ללוח יש דבק שמדביק אותה (או משהו) אז, אם אני נניח מחליף לוח או משהו עוד כמה חודשים והדבק כבר לא יהיה דביק, מה עושים?
פורסם 2007 במאי 2018 שנים המממ....יש סיכוי שאתה מתכוון למשחה תרמית?אם כן אז אין שום בעיה להחליף אותה פשוט קונה אחת טובה מנקה את הקודמת עם אציטון ומורח בשחבה דקה את המשחה החדשה.
פורסם 2007 במאי 2018 שנים מחבר אני לא מפגר, אני יודע להבדיל בין משחה טרמית לדבק שעל הפלטה (שנמצאת מתחת ללוח)
פורסם 2007 במאי 2018 שנים אתה מתכוון לטוניק טוואר 120 ?אז הפלטה היא עם ספוג דביק , ככה שאין שום בעיה להחליף ללוח אחר כעבור זמן מה .
פורסם 2007 במאי 2018 שנים מחבר זהו, אני יודע שהיא עם ספוג דביק.. השאלה מה קורה כשהוא כבר לא יהיה דביק ?
פורסם 2007 במאי 2018 שנים גם לי יש את הטוניק ואני גם החלפתי לוח ואני לא מסכים שאפשר להחליף גם 5 פעמיםהפחית היתה דבוקה מאד חזק הישן והפעלתי הרבה כח כדי להוריד אותה. כשהפחית סוף סוף ירדה רוב הספוג נשאר דבוק ללוח ואי אפשר היה להשתמש בספוג שובמה שעשיתי זה לגזור פד של עכבר בצורת מסגרת (ריבוע חלול) והדבקתי לפחית בנייר דבק דו"צהעצה שלי אליך היא פשוט לא להוריד את הנייר מהספוג ולא להדביק את הפחית ללוח.אין סיבה להדביק את הפחית ללוח חוץ מעזרה קלה בהתקנה. שים לב שאני לא מתכוון ל-לא להשתמש בפחית בכלל אלא פשוט לא להדביק אותה עם הדבק.יותר קשה ליישר אתן הלוח, הפחית והקרור עצמו מאשר רק את הלוח והקרור, אבל אם אתה מתכנן להחליף לוח פשוט אל תדביק את הפחית.חגי
פורסם 2007 במאי 2018 שנים יש את הספוג כדי שהפחית לא תיגע בלוח עצמו ותגרום לקצר או שריטות הדבק שבספוג הוא רק כדי לעזור בהתקנה ואצלי במחשב הטוניק יושב היטב למרות שאין דבק, בגלל הלחץ ובגלל המבנה של הפחית שנכנסת לתוך ארבעת החורים בצורה הדוקה. כשתתקין תראה בעצמך
פורסם 2007 במאי 2018 שנים מחבר נגעתי קצת בספוג וזה לא כל כך דביק אני פשוט מפחד שאיךשהוא המדבקה שעל הספוג תוליך חשמל
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.