עבור לתוכן

האם יהיה צוואר בקבוק?

Featured Replies

פורסם

E6600

1 GB 667Mhz

GeForce 8800 GTX

Asus P5B

זה יעשה צוואר בקבוק?

פורסם

רגע, למה הצוור הזה בכלל צריך להיות עם מפרט כזה ?

בטח שלא !

אפילו אם תעשה SLI של שני GTX, זה עדיין לא יעשה שום צוור ושום בקבוק !

פורסם
  • מחבר

תענה כן או לא?

פורסם

ofirn2 תענה בצורה יפה אנשים באים לעזור לך ואתה יוצא עליהם :bash:

פורסם

בטח שלא !

תנסה לקרוא את התגובה שלי שנית, בבקשה.[br]פורסם בתאריך: 20.05.2007 בשעה 14:00:27

ofirn2 תענה בצורה יפה אנשים באים לעזור לך ואתה יוצא עליהם :bash:

THNKS :xyxthumbs:

פורסם

בטח שלא !

כן עלול להיות צוואר בקבוק מבסיבה של זיכרון במפרט שכזה העדיפות היא ל2GB בטח ובטח ששהיום המחיר של גיגה הוא 220 ש"ח

פורסם
  • מחבר

אני לא יצאתי אל אף אחד רק רציתי לדעת אם יהיה צוואר בקבוק

ודרך אגב מה אתה סתם מספים מה משעמם לך...... :kopfpatsch:

אתם רוצים להגיד לי שעם 1gb זיכרון לא יהיה צוואר בקבוק ולא צוור חחחחחחח.......ועוד עם GTX חחחחחחחחח הצחרתם אותי כנראה אתה לא יודע מה זה צוואר בקבוק קראתי רק על זה 10 עמודים חהחהחחהחהחהחהח :lol: :lol: אתם יצאתם מדעתכם!!!!!!!!! :screwy: :screwy:

פורסם

כן עלול להיות צוואר בקבוק מבסיבה של זיכרון במפרט שכזה העדיפות היא ל2GB בטח ובטח ששהיום המחיר של גיגה הוא 220 ש"ח

לא מסכים, אין שום קשר לכמות שכזו.

אם היה מדובר ב512 - היתי אומר, שזה מגוחך, אבל עם גיגה ? ועוד 667 ? לא נראה לי, ממש לא נראה לי.

כמובן, ש2 גיגה עדיף, במשחקים וכו' (על עבודה שוטםת זה לא ישפיע, אולי בVISTA ולא בXP ) , אבל גם גיגה אחד לא יהווה שום צבר בקבוק.[br]פורסם בתאריך: 20.05.2007 בשעה 14:04:15

אני לא יצאתי אל אף אחד רק רציתי לדעת אם יהיה צוואר בקבוק

ודרך אגב מה אתה סתם מספים מה משעמם לך...... :kopfpatsch:

אתם רוצים להגיד לי שעם 1gb זיכרון לא יהיה צוואר בקבוק ולא צוור חחחחחחח.......ועוד עם GTX חחחחחחחחח הצחרתם אותי כנראה אתה לא יודע מה זה צוואר בקבוק קראתי רק על זה 10 עמודים חהחהחחהחהחהחהח :lol: :lol: אתם יצאתם מדעתכם!!!!!!!!! :screwy: :screwy:

אם אתה יודע, וקראת על זה הרבה עמודים, אז למה לשאול אותנו ? הרי 10 עמודים יודעים יותר, לא ?

פורסם
  • מחבר

קודם כל עברית שפה מגניב תסתכלו מה אתם רושמים יא אלהההההההההההההההה!!!!!

זה לא צוור וזה לא צבר.

התשובה הנכונה היא צוואר. :kopfpatsch:

רק שתדעו שבדוק יש צוואר בקבוק של לפחות 35% !!!!

לא תיהיה עבודה שוטפת בכלל והמשחקים יעבדו חרא. :bash:

עריכה: אני רק רציתי לשמוע דעות של הפורום ואני מחכה עדיין לתשובות המקצועיות ולא שלכם מצטער מה לעשות יש יותר מבינים ממכם ככה זה החיים לא פייר אההה???

פורסם

אם תסתכל בדיאגרמת המלבנים של ערכת השבבים שבלוח הזה - ה 965P, שנמצאת בלינק הזה:

http://www.intel.com/products/chipsets/P965/prodbrief.pdf

אתה יכול לראות שהקישוריות בין ערכת השבבים לכרטיס המסך היא עד 8GB/s, הקישוריות למעבד היא עד 8.5GB/s, הקישוריות לזיכרון היא עד 12.8GB/s, והקישוריות לגשר הדרומי היא עד 2GB/s.

אז "על הנייר", בהחלט יכול להיות מצב שה FSB "ייסתם" ולא כל המידע יוכל להגיע למעבד.

מעשית - זה לא קורה - כמעט אף רכיב, במיוחד לא כרטיס המסך, משתמש בכל רוחב הפס הזה כל הזמן, ולפחות בשלב זה אין בעיה של צוואר בקבוק. כאשר נעשה שימוש במעבדים מרובעי ליבות, המעבד יכול לטפל ביותר מידע בו זמנית, ולכן גם "יידרוש" יותר מידע דרך ה FSB (אחרת הוא "יתבזבז"), ואולי כאן כן יתחיל להיווצר צוואר בקבוק.

בקיצור - לך אין מה לדאוג, לא יהיה לך צוואר בקבוק.

פורסם

לדעתי יהיה בהחלט , ההפרש בינהם יהיה אדיר , אלה עובדות , אם תסתכלו ב"מדריכי חומרה" בGAMESPOT (ניסיתי למצוא קישור אבל באותו זמן זה עשה בעיות , אתם לא תתיתקשו למצוא כמה) , ללא ספק :yelclap: ה1 GB לא נותן "מרחב נשימה"

פורסם

קודם כל עברית שפה מגניב תסתכלו מה אתם רושמים יא אלהההההההההההההההה!!!!!

זה לא צוור וזה לא צבר.

למה כל NOOB שמצליח להירשם לפורום הזה תמיד חושב את עצמו לגאון של שפת עברית ? :s07:

בבקשה ממך להבא, תמנע צהערות מסוג זה.

2. אם אתה בטוח, שזה יהווה צוואר בקבוק, אז למה אתה שואל ?

אתה בוחן את מקצועיות של האנשים פה בשביל סטטיסטיקה, או משהו ?

לדעתי, הגיע זמן לכוון אחד המודרטורים לת'רד הזה, אני לוכח זאת על עצמי.

פורסם

פשוט הוא רצה לשמוע חוות דעת...

וטוב שכך כי היו פה מחלוקות...

פורסם
  • מחבר

אוי עכשיו אני מפחד יאללה תנעלו את הדיון כך אני מציע.

פשוט אני נחנק באזור הצוור או הצבר.חחחח מצחיק אה???

NOOB חחחח יותר מידי COUNTER STRIKE אהההה??? פחחחחחחחח מצחיק אתה אההה :lol:

אני משתתף בצערך.... :'(

פורסם

פשוט הוא רצה לשמוע חוות דעת...

וטוב שכך כי היו פה מחלוקות...

צוואר בקבוק יכול להיגרם מזה, שהמחשב לא "יספיק" להזרים את הנתונים לאיפה שהו צריך "להזרים". גיגה של זכרון היום מספיק לכל משחק מחובד, אולי חוץ מכמה.

ולדעתי, זה לא אמור לעשות שום צוואר בקבוק, כי הבאסים די גבוהים, וזרימת נתונים תתבצע בצורה יפה.

מעבד חזק, צ'יפסט טוב, זכרון מהיר, והנפח מספק לדעתי. כ. מסך כזה, במיוחד כזה, זה תחנת עיבוד בפני עצמו, לא נראה לי שתהיה איזה שהיא בעיה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים