פורסם 2007 במאי 2018 שנים שלום.יש לי 1GB שעובד בדואל צ'אנל של שניים 512MB.. תדר 667.והזכרון הזה נשאב בהורדות HTTP וגם בהורודות דרך תוכנות שיתוף, כמו כלום!בנוסף לזה במשחקים זה נשאב גם כן עד 0. ואני מדבר על משחקים כמו CALL OF DUTY, GHOST RECON וכו'.הגיוני?
פורסם 2007 במאי 2018 שנים כתוב בצד שאתה עובד עם XP זה נכון? תסביר מזה הנשאב הזה המחשב איטי אולי זה משהוא שמעט את הוינדוס וגם תעשה איחוי דיסק להארדיסקאתה מריץ משהוא ברקע כי אצלי אימיול מעט את המחשב ואת האףפיאס יש לי כלום מחשב מעבד:סלרון פנטיום 4 2000MHZ קש 128K חצי ג'יגה זיכרון DDR333MHZ הארדיסק 45G+20G כ.מסך FX5200 מחשב ישן עובד ועושה עבודה בסיסית אבל אימיול חלונות אינטרנט עם כרטיסיות או בלי זה מעט את המחשב ואת הFPS סגור את כל סריקות הוירוסים האימיולים קאזות ביטורנטים וכל השטיות שפתוחות עם יש לך ויסטה אחלתה אותה 2 ג'יגה אומרים שזה המינימל לכמות הזיכרון
פורסם 2007 במאי 2018 שנים מחבר יש לי תוכנה שנקראת:TuneUp MemOptimizerהיא מראה לי כמה זכרון פיזי בא לידי ניצול ממה שיש לי..נכון לעכשיו אני רק עם אייסיקיו ופיירפוס וכמובן KASPERSKY והתוכנה עצמה.ונשאר לי 579MB פנוי.הגיוני?והמפרט ניתן לראות בצד.בהורודות וכל הדברים שאמרתי זה נשאב לאפס מקום כמעט. וכתוצאה מזה המחשב נהיה איטי.
פורסם 2007 במאי 2018 שנים שלום.יש לי 1GB שעובד בדואל צ'אנל של שניים 512MB.. תדר 667.והזכרון הזה נשאב בהורדות HTTP וגם בהורודות דרך תוכנות שיתוף, כמו כלום!בנוסף לזה במשחקים זה נשאב גם כן עד 0. ואני מדבר על משחקים כמו CALL OF DUTY, GHOST RECON וכו'.הגיוני?חבר שלי קנה את ה8800GTX של ASUS וקיבל איתו את הGHOST RECON. התקנתי אותו אצלי לניסוי (אני לא אוהב משחקי יריות)והמשחק עובד חלקלק,אולי הבעיה באיזושהי תוכנה או משהו מהסוג הזה.PSהמפרט שלי רשום בצד.
פורסם 2007 במאי 2018 שנים וירוס\ספייוור\סוס טרויאני או תהליך שאתה אפילו לא יודע שקייםלך למנהל המשימות ותבדוק כמה זכרון לוקח כל תהליךאם אתה רואה תהליך לא מזוהה שלוקח הרבה זכרון תחפש אותו פה:http://www.processlibrary.com
פורסם 2007 במאי 2018 שנים מחבר אני סורק עם AD AWERA, KASPERSKY, SPY BOT ולא נמצא שום דבר.ואין משהו שמראה ש500MB או 800MB הולכים, ההפך עשיתי עם מחשבון וזה לא עבר 200MB..אם אקנה עוד 2GB ויהיה לי 3GB, הבעיה תפטר?
פורסם 2007 במאי 2018 שנים אני סורק עם AD AWERA, KASPERSKY, SPY BOT ולא נמצא שום דבר.ואין משהו שמראה ש500MB או 800MB הולכים, ההפך עשיתי עם מחשבון וזה לא עבר 200MB..אם אקנה עוד 2GB ויהיה לי 3GB, הבעיה תפטר?אולי הבעיה בזבל שהצתבר במחשב.נסה להריץ CCLEANER או משהו בסגנון, תעשה DEFRAG ותסיר תוכנות שאתה לא צריך אותם, כל מיני BARים למיניהם, כמו ICQ TOOLBAR וכדומה.אם יש איזשהי תוכנה עקומה כמו החיים שלי שלא יודעת להישתמש בזכרון, אז כם עוד 10 גיגה לא יעזרו, ויזובלו גם כן.
פורסם 2007 במאי 2018 שנים אלה זכרונות חדשים?אולי יש לך עוד מחשב? תעביר את הזיכרון אולי הוא סתם פגוםאיזה זכרונות אלה?
פורסם 2007 במאי 2018 שנים מחבר TWINMOS 667 512MBX2תסגור אותה, היא תופסת לך זכרון.האמת שלא כ"כ 16MB סה"כ.
פורסם 2007 במאי 2118 שנים אמרתה שיש חלונות של פירפוקס פתוחים אצלי פירפוקס עם נגיד 3 כרטיסיות פחות כבד מאקספלורר סגור אותו ותנסה לעבוד עם כמה שפחות תוכנות תנסה להתקין את XP על מחיצה אחרת וליבדוק עם יש שינוי
פורסם 2007 במאי 2118 שנים האמת שלא כ"כ 16MB סה"כ.תוכנה שתופסת לך 16MB זכרון ומבזבזת לך זמן (גורמת לך לפתוח דיון מיותר) - אני הייתי מסיר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.