פורסם 2007 במאי 2018 שנים קיצר לפני 7 חודשים בערך קניתי מחשב חדש מKSP עם 7900GTכבר אחרי כמה חודשים הוא עשה מל בעיות ובאגים במשחקים ועיווטים בגראפיקה,נקודות צבעוניות על המסךאז הלכתי אליהם והם שמו לי 7900GT חדש של EVGA ועכשיו בערך 4 חודשים אחרי שקיבלתי מהם את הEVGAאז הבעיות חזרו,משחיקם מסויימים קורסים למסך כחול,יש נקודות צבעוניות לא קשורות על המסךזה התחיל מלפני איזה חודש ממש בקטנה,אבל מאז שהתקנתי את הדרייבר החדש של ה94 זה ממש התחזקאז מחקתי אותו ושמתי את הישן 93.71,וזה לא עזר עדיין הבעיות קיימות,יש באגים בגרפיקה ודברים כאלהללכת אז שוב לקיאספי לבקש מהם כרטיס חדש או שזה בעיה בדרייבר?ומה הם יתנו לי היום כש7900GT כבר לא במלאי שלהם?
פורסם 2007 במאי 2018 שנים זה היה לך אז פחות מעלות כי היה חורף ויותר קריר. אבל עכשיו שחם אז המעלות עולות. אתה בטוח שהחליפו לך את הכרטיס לחדש? כי נראה י שרק תיקנו אותו .
פורסם 2007 במאי 2018 שנים מחבר זה היה לך אז פחות מעלות כי היה חורף ויותר קריר. אבל עכשיו שחם אז המעלות עולות. אתה בטוח שהחליפו לך את הכרטיס לחדש? כי נראה י שרק תיקנו אותו .החליפו לחדש בזמנו זה בטוחלא יודע אם זה חדש חדשאבל זה כרטיס אחר זה לא מה שהיה מההתחלה,לראשון היה קירור ירוק כזה ולזה שעכשיו זה קירור שחור של EVGA..
פורסם 2007 במאי 2018 שנים אם זה היה כרטיס חדש אז היו מבאים לך אותו דבר אותו כרטיס בדיוק עם אותו קירור. כניראה הם רק תיקנו אותו ושמו קירור אחר. תלך שיחליפו לך למה אתה מחכה יש לך אחריות.
פורסם 2007 במאי 2018 שנים מחבר הם אמרו שהביאו לי של EVGA כי אין להם יותר כרטיסים מהסוג שאני קניתיובכלל עכשיו יש פחות בעיותנחכה עוד יום ככה ונחליט סופית
פורסם 2007 במאי 2018 שנים WELLCOME TO THE CLUB אחי שלי.בעיה ידועה בקרב בעלי 7900GT בעולם. (כולל אותי)..בעיה שנובעת מזכרונות פגומים בכרטיס שפשוט לא מחזיקים את התדר ונהרסים.(נפוץ בעיקר בדגמים שבאים עם OC מהמפעל..)קראתי על זה במלא פורומים בחו"ל ואנחנו ממש לא הראשונים עם זה..NVIDIA ידעה על הבעיה הזאת והורידה די מהר את ה 7900GT מייצור..בגלל שאין יותר כרטיסי 7900GT בייצור כבר תקופה החליפו לי את שלי ב 8600GTS - לא הכי פייר אבל זה מה יש. לא רציתי להכנס לעמותים משפטיים ולויכוחים. (פראייר?? יש מצב.)אתה מוזמן לקרוא את הת'רד הענק שמספר את כל הסיפור שהיה לי עם הכרטיס..בהצלחה בכל מקרה.http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=252720.0על היקף הבעיה אתה מוזמן לחפש בגוגל כי ממש אין לי זמן לזה..
פורסם 2007 במאי 2018 שנים מחבר WELLCOME TO THE CLUB אחי שלי.בעיה ידועה בקרב בעלי 7900GT בעולם. (כולל אותי)..בעיה שנובעת מזכרונות פגומים בכרטיס שפשוט לא מחזיקים את התדר ונהרסים.(נפוץ בעיקר בדגמים שבאים עם OC מהמפעל..)קראתי על זה במלא פורומים בחו"ל ואנחנו ממש לא הראשונים עם זה..NVIDIA ידעה על הבעיה הזאת והורידה די מהר את ה 7900GT מייצור..בגלל שאין יותר כרטיסי 7900GT בייצור כבר תקופה החליפו לי את שלי ב 8600GTS - לא הכי פייר אבל זה מה יש. לא רציתי להכנס לעמותים משפטיים ולויכוחים. (פראייר?? יש מצב.)אתה מוזמן לקרוא את הת'רד הענק שמספר את כל הסיפור שהיה לי עם הכרטיס..בהצלחה בכל מקרה.http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=252720.0על היקף הבעיה אתה מוזמן לחפש בגוגל כי ממש אין לי זמן לזה..כן נו קראתי את כל הסיפור שלך וגם הגבתי שם רציתי לדעת איך באמת ה8600GTS?הוא בערך אותו דבר לא?הרי שאני אקח לתיקון הם בטח יגידו שהם מחליפים ליאז מה כדאי לדרוש?
פורסם 2007 במאי 2018 שנים ה 8600GTS נחמד בסה"כ.. אבל לא חושב שהוא שווה ערך בביצועים ל 7900GT.. יש ייתרונות ויש חסרונות..אתה יכול לקרוא באנץ' שעשיתי לו בעמוד 6 שם..וגם השוואה שעשיתי איתו בין DX9 על XP לבין DX10 על ויסטה במשחק LOST PLANEThttp://hwzone.co.il/community/index.php?topic=260163.100יש לו ייתרונות שלא היו לי ב 7900GT לדוגמא - אני מפעיל HDR עם FSAA בלי נפילת ביצועים גדולה.. דבר שלא היה אפשרי טכנית כלל ב 7900GT .. יש לו כמובן יכולת הפעלת DX10 (וכמו שתראה בהשוואה שעשיתי הוא דווקא מחזיק נחמד שם בניגוד למה שציפו ממנו..)ועוד משהו קטן , אמנם אני לא יכול לחתום לך על זה - אני מרגיש שהתמונה והצבעים במשחקים יותר טובים קצת..אתמול גם הרצתי עליו לראשונה את GHOST REACON שנחשב למשחק די כבד וקבלתי רוב המשחק FPS שנע בין 40-45 על הגדרות הכי גבוהות שניתן אצלי למעט FSAA ב 1280X1024..הדבר היחיד שעוצר את הכרטיס הזה מלהיות כרטיס פיצוץ זה אפיק הזכרון שלו. אם הוא היה 256BIT כמו ב 7900GT ולא 128BIT הוא לא היה רואה אותו ממטר.
פורסם 2007 במאי 2118 שנים מחבר סבבה אבל בנתיים הבעיות פשוט הפסיקו משום מה אם זה יחזור בקרוב אז אני כבר אלך אליהם..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.