עבור לתוכן

האם משתלם להביא גאדג'טים מסינגפור?

Featured Replies

פורסם

השאלה די ברורה, אני רק אציין שאני שואל בכלליות לגבי הבדלי המחירים בין הארץ לסינגפור.

האם יש משהו שממש שווה להביא משם? (נגיד נגן MP3 או GPS)

פורסם

פלאפונים/מחשבי כף יד/מצלמות...

פורסם

כל דברי האלקטרוניקה והמחשבים ממש זולים שם.

פורסם

מצד שני, שמעתי שיש שם המון זיופים ויש להיזהר מזה, האם זה נכון?

פורסם

לא חושב שיש זיופים, זו מדינה של מטורפים והם יכולים להוציא להורג על כאלו דברים (נשלחים לכלא על לזרוק מסטיק או לאפר סיגריה ברחוב).

אבל ליתר בטחון תקנה רק בחנויות גדולות.

פורסם
  • מחבר

במקרה היום בערב פגשתי מישהו שחזר משם לא מזמן.

להפתעתי הוא אומר שלא משתלם להביא משם כלום.

הוא הסתובב שם בין חנויות האלקטרוניקה והשווה מחירים עם הפלאפון שלו דרך ZAP בזמן אמת.

המסקנה הייתה שהחיסכון הכי גדול מגיע לעשרות שקלים שזה כמובן לא מצדיק את הקניה ללא האחריות.

אה כן, הוא מספר שיש המון זיופים ורואים את זה לפי המחיר. (שני פריטים זהים באותה חנות ואחד עולה חצי מהשני)

פורסם

אחותי ואמא שלי היו שם מספר פעמים בשנתיים האחרונות, ומי שהן עבדו איתן המליצו להן על כמה חנויות מאד זולות ואמינות.

הן קנו שם ipod, שתי מצלמות (minolta ו-cannon) ועדשות מגע+נוזל עדשות לשנה, הכל מקורי.

אני לא יודע בדיוק לגבי המחירים של המצלמות, אבל ה-ipod היה במחיר של קצת יותר מחצי מהמחיר בארץ, וגם העדשות היו באיכות טובה ומאד זולות.

פורסם
  • מחבר

מוזר מאוד.

הIPOD זה הדגמים האחרונים או ישנים יותר?

כמו שאמרתי, התשובה שלו הפתיעה אותי ואני בהחלט מתכוון ולהמשיך לשאול את כל מי שאני יכול.

פורסם

ipod nano, בדיוק באותם ימים שהיתה ההשקה בארץ (ספטמבר/אוקטובר לפני שנה וחצי).

והוא בטוח מקורי, כי הוא עשה קצת בעיות, וידע החליפו לי אותו במסגרת האחריות.

פורסם
  • מחבר

ממתי ידע מחליפים מוצרים שנקנים בחול??

בכל מקרה, דיברתי עם עוד מישהו וגם הוא אמר שלא משתלם להביא משם שום דבר ושהחיסכון הוא זעום.

אז למה יש דעות כאלה הפוכות בנושא? :s05:

פורסם

ממתי ידע מחליפים מוצרים שנקנים בחול??

ל-apple יש אחריות בינלאומית.

בכל מקרה, דיברתי עם עוד מישהו וגם הוא אמר שלא משתלם להביא משם שום דבר ושהחיסכון הוא זעום.

אז למה יש דעות כאלה הפוכות בנושא? :s05:

באמת מוזר, אני אשאל את אחותי, אולי יש לה מושג.

פורסם

ל-apple יש אחריות בינלאומית.

לא בדיוק. אפל נותנים אחריות בינלאומית רק על מכשירים ניידים, מה שאומר נגנים ולפטופים בלבד, אין אחריות בינלאומית על נייחים או ציוד היקפי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים