עבור לתוכן

BSOD בוויסטה! :(

Featured Replies

פורסם

טוב אז זאת הבעיה שלי: אחרי איזה שבועיים שלא נגעתי בוויסטה אצלי במחשב החלטתי להפעיל אותה בשביל לבדוק משהו... ובזמן שהיא נטענת בBOOT מופיע לי זה:

http://img518.imageshack.us/my.php?image=19052007186kf8.jpg

לא נגעתי בוויסטה כבר שבועיים ואף אחד אחר גם לא נגע בה, מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה? אין לי שום ווירוס והHD בסדר גמור.

ד"א יש לי גישה מלאה לכל הקבצים של וויסטה דרך הXP שגם מותקנת על אותו מחשב. שום מצב לא עובד בוויסטה, לא מצב בטוח ולא אף מצב.

מה עושים?

פורסם

התקנת אולי איזה חומרה חדשה במחשב.?

פורסם

כשאתה אומר שהHD בסדר זה אחרי ביצוע CHKDSK?

פורסם
  • מחבר

טוב חח אז יכול להיות שהוא לא כל כך בסדר כמו שחשבתי....

ביצעתי CHKDSK והוא נתקע ב0 אחוז בשלב השני מתוך 3.... הוא נתקע איזה רבע שעה ואז רשם כמה דברים במהירות והחלון נסגר.

פורסם

זה בסדר, עכשיו תפעיל את ווינדווס מחדש.

פורסם
  • מחבר

הפעלתי, לא עוזר

פורסם

תעשה עכבר ימני על הHD של וויסטה -> מאפיינים -> מתקדם (אני חושב) או כלים -> בדוק עכשיו.

אחרי זה תפעיל שוב את ווינדווס מחדש (זה יקח כמה שעות) וזה יסרוק את כל הדיסק.

פורסם
  • מחבר

עשיתי את זה, לקח לו זמן לבדוק הכל, הפעלתי וויסטה, כלום, אותו מסך כחול... :s07:

פורסם
  • מחבר

אמ... help?

(סליחה על ההקפצה פשוט האשכול נבלע בעמוד השני)

פורסם
  • מחבר

האשכול קפץ כבר לעמוד השלישי... אז מה פשוט חייב לפרמט אין אף דרך אחרת לפתור את הבעיה אפילו שיש לי גישה מלאה לכל הקבצים של וויסטה?

פורסם

תעשה בוט מהדיסק של הויסטה תעשה REPAIR MY COMPUTER

ואז יש אפשרות של תיקון סטרטאפ זה עבד לי מצויין

אם זה לא עובד נסה לעשות שיחזור למערכת

פורסם
  • מחבר

וואו לא הבנתי באמת כלום ממה שרשמת.... ולתגובה שמעליך, אם אני יעשה את הפעולה הזאת זה לא ידפוק לי את הlinux וה xp שמותקנים על המחשב?

פורסם

נוספה לך אזהרה על הקפצה. זו אזהרה 2 מתוך 3. אנא קרא את חוקי הפורום (למרות שאם לא עשית את זה אחרי האזהרה הראשונה, למה שתעשה את זה עכשיו... לא נורא, ניפגש באזהרה הבאה).

ננעל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים