עבור לתוכן

עזרה| כרטיס קול

Featured Replies

פורסם

שלום,

יש לי כרטיס קול של 7.1 שהיה מותקן עד עכשיו במחשב הישן והיום העברתי את הכרטיס למחשב החדש.

חיברתי אותו למקום והתקנתי את הדרייברים מהדיסק אבל משו מה הוא עדיין לא פועל.

מצורפת תמונת מסך שעליה אני אסביר:

4541595e65.jpg

העיגול האדום זה איפה שאמורים לבחור את התקן הקול. בחרתי הוא רושם שהוא פועל והוא מוגדר כזמין אך משןם מה לא עובד.

העיגול הכחול למטה משמאל זה הסמל של העוצמה וזה מה שהוא מראה לי למרות שזה לא על מושתק וכאשר לוחצים על לחצן ימני ובוחרים ב "פתח מערבל עוצמה" מה שמתקבל זה העיגול הסגול.

אשמח מאוד מאוד אם מישהו יעזור לי!

תודה רבה ושבוע טוב,

יוני.

פורסם

תסיר את הכרטיס קול ותתקין מחדש..

תנסה להתקין את הדרייבר הכי חדש של הכרטיס קול..

פורסם
  • מחבר

אוקי,

איפה אני מוצא את הדרייבר שלו?

מה שמגיע עם הדיסק התקנה הוא ישן..

תודה!

פורסם
  • מחבר

תודה רבה אחי!

אם הבנתי נכון זה לא הדרייבר של הכרטיס קול של ה7.1 נכון? את זה אני צריך להתקין בנוסף לדרייבר של הכרטיס?

תודה!

פורסם

אני חושב שזה טיפה קשור לזה שישך ויסטה ....יש לי ויסטה במחשב השני ...וזה לא עבד הכי טוב בלי דרייבר וזה דרש דרייבר חדש שתומך ויסטה נסה לנתקין נדמה לי שזה דריבר כללי כזה להכול

פורסם
  • מחבר

סבבה

אני מוריד אבל הוא יורד לי בקצב של 0.5 ק"ב לשניה..

יש אולי עוד מקום שאפשר להוריד את זה?

תודה רבה רבה!

פורסם
  • מחבר

אני חושב שזה טיפה קשור לזה שישך ויסטה ....יש לי ויסטה במחשב השני ...וזה לא עבד הכי טוב בלי דרייבר וזה דרש דרייבר חדש שתומך ויסטה נסה לנתקין נדמה לי שזה דריבר כללי כזה להכול

הורדתי אבל יש שם מלא קבצים, איזה מהם להתקין?

תודה![br]פורסם בתאריך: 21.05.2007 בשעה 20:14:45

התקנתי איזשהו קובץ התקנה של סאונד הכל הלך בסדר הוא זיהה את הכרטיס הוא רושם שהכל בסדר ומראה כאילו שומעים בהם (ע"י גרף, אקולייזר כזה) אבל משו מה לא שומעים..

משהו מוזר..

אשמח לעזרה,

תודה!

פורסם

מועבר לפורום תוכנה

תבדוק שהרמקולים מחוברים ליציאה הנכונה בכרטיס הקול

פורסם

הדרייבר שיש לך בדיסק מתאים לXP ולקודמיו כנראה, תיכנס לאתר החברה ותחפש את הדרייבר המתאים לדגם שלך ל VISTA ולא ל XP.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים