עבור לתוכן

hec 300w או אנרמקס 350w

Featured Replies

פורסם

קניתי מארז של tt xaser 2 5000 ואני צריך ספק (ספק טוב מן הסתם שיחזיק 5 מאווררים)

פורסם

האנרמקס עדיף.

פורסם

האנרמקס עדיף, אבל אתה בטוח ש 350w יספיקו לך?

פורסם
  • מחבר

איך הhec 475 אולי הוא כן יספיק לי כינ אני ממש לא מתכוון להוציא כ 600 -700 שקל על ספק וכן אני מודע לחשיבות.

פורסם

350 יספיקו לכל מערכת מחשב מודרנית היום..השאלה אם שווה להשקיע 200 שקל נוספים עבור האנרמקס.

שני הספקים מספקים ביצועים בהתאם למחיר שלהם וזוהי ההחלטה שלך לחלוטין איזה ספק לקנות.

פורסם

כמה שאני אוהב את ה-HEC כספק שבהחלט מצליח להביא פייט יפה לכל חבריו היקרים, ועוד בשקט לא רע בכלל כאן הוא יפסיד לאנרמקס בגלל ריילים עדיפים פחות ואפשרויות קירור עדיפות פחות.

פורסם

קובי - אתה צודק לגמרי אבל כשמכניסים את הגורם הכספי - האנרמקס עולה פי שתיים - הריילים העדיפים כבר מתאזנים מול המחיר

פורסם

אז מה אתה רוצה ? שיקנה שני HEC ? זה המחיר של עליית הרמה וזה לא רק האנרמקס שעולה ככה !

פורסם

אז מה אתה רוצה ? שיקנה שני HEC ? זה המחיר של עליית הרמה וזה לא רק האנרמקס שעולה ככה !

יפה אמרתה!

רוצה ספק ברמה טובה מאוד, כלומר מהשורה הראשונה, קנה ANTEC אם אנרמקס, רוצה ספק בעל עלות ביצועים מצויינת, קנה HEC

פורסם

HEC היא חברה קטנה שלא תשלם לשום אתר חברה שוחד בשביל להעלות את הביצועים של הספקים של בגרפים, אפילו שיש לה כסף,

אבל היא עדיין חברה קטנה ולא תסתכן בסיכון שיפיצו עליה שמועות, ככו לדוגמא את ההשואה באתר של טום, אפילו שזה ביקורת זבל,

אבל שהם העלו את הביקורת ה-HEC עבר את האנרמקס ואחרי כמה ימים שכנראה אנרמקס שלמו לטום האנרמקס עלה על ה-HEC,

ה-HEC ספק יותר חזק מהאנרמקס.

פורסם

HEC היא חברה קטנה שלא תשלם לשום אתר חברה שוחד בשביל להעלות את הביצועים של הספקים של בגרפים, אפילו שיש לה כסף,

אבל היא עדיין חברה קטנה ולא תסתכן בסיכון שיפיצו עליה שמועות, ככו לדוגמא את ההשואה באתר של טום, אפילו שזה ביקורת זבל,

אבל שהם העלו את הביקורת ה-HEC עבר את האנרמקס ואחרי כמה ימים שכנראה אנרמקס שלמו לטום האנרמקס עלה על ה-HEC,

לפי מה שאתה אומר ANTEC שילמו המון.

ENERMAX שילמו אחרונים.

HEC זכו למקום טוב בגלל הטוסיק המכווץ והסקסי שלהם.

טום מזי... את קהל הקוראים בגדול וצוחק כל הדרך אל הבנק.

(ציטוט מחשבותיו של טום: אני אוביקטיבי, ממממווווהההההההההאאאאאאאההההההההאאאאאאאאההההההה, מה לא, ממממווווהההההההההאאאאאאאההההההההאאאאאאאאההההההה )

פורסם

:-\

תרגיעו. :-*

פורסם

אנרמקס יקרים סתם הכי זול שלהם עולה בערך 400 בסכום הזה אפשר לקנות HEC שעולה עליו.

או באופן יותר כללי, לכל אנרמקס יש HEC יותר טוב ו בפחות כסף (וטוב שכך)

פורסם

אנרמקס יקרים סתם הכי זול שלהם עולה בערך 400 בסכום הזה אפשר לקנות HEC שעולה עליו.

או באופן יותר כללי, לכל אנרמקס יש HEC יותר טוב ו בפחות כסף (וטוב שכך)

כן, בדיוק... ::)

פורסם

לפי מה שאתה אומר ANTEC שילמו המון.

ENERMAX שילמו אחרונים.

HEC זכו למקום טוב בגלל הטוסיק המכווץ והסקסי שלהם.

טום מזי... את קהל הקוראים בגדול וצוחק כל הדרך אל הבנק.

(ציטוט מחשבותיו של טום: אני אוביקטיבי, ממממווווהההההההההאאאאאאאההההההההאאאאאאאאההההההה, מה לא, ממממווווהההההההההאאאאאאאההההההההאאאאאאאאההההההה )

אממ...משהו כזה...אי אפשר להקפיץ ספקים גרועים למקום הראשון...אבל אפשר לשדרג אותם מספר מקומות

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים