עבור לתוכן

7600GS , ציפיתי ליותר....

Featured Replies

פורסם

שמע הפנטיום 4 מעבר להיותו מעבד גרוע מאוד ולא יעיל, הוא צורך חשמל בכמויות ויכול להיות שדווקא השילוב עם ה7600GS מביא לצריכת חשמל גבוהה מהרגיל, ולכן הוא מקבל אומנם מתח תקין אבל הוא לא יכול להיות מנוצל ב100%.

וד"א הדרייברים האחרונים לא משהו, תנסה דרייבר מסדרת ה80 ממליץ לך בחום רב על 84.37.

פורסם

זה לא קשור לספק. הכרטיס דורש 60W וזה כלום.

לדעתי, אולי בביוס לא מאופשר לAGP לעבוד במהירות X8.

חוץ מזה, נראה לי שהבעיה היא בטמפ של הכרטיס. אולי הוא מגיע לטמפ גבוה ואז מאט את הקצב.

לי יש 7600GS PCIE ואני לא חיברצתי לו מתח נוסף. לא נראה לי שיש לו כזה דבר. הוא מחובר ללוח וזה. 7600GS INNO3D 256MB DVI SVIDEO

פורסם

וואלה אחי גם לי יש תבעיה הזו..

המחשב חדש (של אחי לא שלי) עם מעבד 4600X2 ו-2GB RAM, מסך 19 רחב אבל הספק ומארז ג'נריים 500W.. אמרתי לו לא לקנות אותם (!).. שלא נדבר על זה שהמארז משהו נשבר מהקדימה שלו רק גשהוא נגע בו :-X :-\ :pissed:

בהתחלה בכלל ראיתי ריבועים בסרטים שהרצתי אצלו (ניסיתי פרקי TVRIP של 24), אבל אז התקנתי דרייברים 94 מהאתר של אנווידיה ולא היה יותר תבעית ריבועים, אבל נאלצתי להריץ קארבון, כן כן ההוא עם הגרפיקה המעפנה יחסית, על רזולוצייה אחת לפני המקסימלית שכחתי איזו (המקסימלי זה 1440x900 אני חושב) וLOD היה על HIGH וזה עדיין קירטע לי קצת, אבל עדיין היה נסבל פחות או יותר לכל אלו שלא איכפת כל כך..

אשמח אם תביאו גם לי פיתרון, הרי הכרטיס הזה צריך להריץ CARBON חלק על הגדרות מקסימליות.

עכשיו לי על המחשב שקניתי יש 6150 256MB מובנה ואני מריץ קארבון על 1024 וLOD על LOW ורץ חלק, טוב יחסית לכרטיס מסך, תירגעו הוא עד שאני קונה חדש ;)

סליחה שנדחפתי לדיון..

שבוע טוב!

פורסם

פותח הדיון על אילו מהירויות רץ הכרטיס שלך?

*תוכל לבדוק זאת ע"י התוכנה EVEREST שנמצאת באתר להורדה

פורסם
  • מחבר

הורדתי את התוכנה , לא מצאתי שם את המהירות של הכרטיס מסך אבל בתוכנה NVIDIA רשום שהכרטיס מסך רץ על 400MHZ והטמפרוטרה 56. אם זה להתכונת...

פורסם

הממ.....לא יודע מה איתכם אבל לי יש את 7600GS של SPARKLE שמריץ את CARBON בלי בעיה...לא על מקסימום הגדרות אבל רמה מתחת,במנוחה הוא על 46 מעלות במאמץ מגיע ל 65,עשיתי לו OC לא מזמן והוא רץ לי עכשיו על CORE-541 MEM-343 והוא מריץ את CARBON בלי בעיה על MAX אחרי OC כזה...יש לי ספק 400W ג'ינרי אם זה חשוב

פורסם

גם אני עם אותו OC. עובד בלי בעיות הכל עם ספק 250W איכותי. לדעתי לא ג'נרי אבל לא של ENERMAX

פורסם

יש בעיות שיש שאריות של דרייברים למשל של ATi עם Nvidia, תנסה לימחוק לצמיתות את הדרייברים, ואז לתקין מחדש.

מן הסתם כי היה לך 9600XT.

פורסם

קודם כל נתחיל מזה ש 7600 גי אס ההוא כרטיס חלש.....אבל לא עד כדי כך....

לי יש 6600 גי טי שצורך הרבה יותר חשמל וספק גנרי 350 וואט ופנטיום 4 3 גיגהרץ.....אז כך ברור שזה לא הספק........

בביוס יש בהגרה מעבר לאי גי פי כפול 8 לשנות את הכמות מגה אולי זה על 64 מגה אצלך תשנה ל 256........[br]פורסם בתאריך: 20.05.2007 בשעה 10:26:47

סליחה טעות. יש לי 6800 gt.
פורסם
  • מחבר

יש בעיות שיש שאריות של דרייברים למשל של ATi עם Nvidia, תנסה לימחוק לצמיתות את הדרייברים, ואז לתקין מחדש.

מן הסתם כי היה לך 9600XT.

אני פירמטי את המחשב לפני שחיברתי את ה 7600GS לכן אין שום שאריות של ה 9600XT...

אני ינסה לבדוק בהגדרות של הביוס כמו שאמרת לשנות שם ל 256 , ואני ירשום לכם אם יש שינוי.

תודה מראש לכולם.

פורסם

כמות הMB שיש בביוס זה לכרטיסים OB. לא?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים