עבור לתוכן

G.skill או Team Xtreem? (מחירים: 480 או 400 בהתאמה)

Featured Replies

פורסם

אני ב-ד-י-ו-ק באתי לשאול על הזיכרונות האלו.....אני מזמין אותם עכשיו....(את הTEAM)

2GB במשלוח אקספרס בדרך אליי (וגם פריזר 7 פרו על הדרך להיתמודד עם החום הזה :silly:)

• תגובות 37
  • צפיות 1.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

יש לך כבר 2 ג'יגה

מיותר לדעתי

פורסם

אז זהו שלא....השגתי לאחים שלי מחשב AMD במחיר פשיעה מחשב טוב (כפול ליבה דיסק קיח 250GB והכול) ורק זיכרון הייתי צריך להשים וככה יצא שאני נישארתי עם ג'יגה כי תרמתי להם ג'יגה אחד משלי (ואיבדתי דואל צ'אנל!! כלומר אני עם סטיק אחד של ג'יגה) אז חשבתי לקנות את אלו ולהשים להם את הסטיק שנישאר אצלי וככה לשנינוי יהיה 2GB בדואל...

פורסם
  • מחבר

תן לו את השתיים שלך קח את החדשים ;D

פורסם

חחחח ברור!!! ניראה לך שאני עוד ייקנה להם חדשים?! גם מחשב קניתי להם מהכסף שלי גם נתתי להם 1GB משל עצמי ואיבדתי דואל צ'אנל וגם אני עוד ייקנה להם חדש?! חחחחחח :lol:

אני מזמין עוד חצי דקה

פורסם
  • מחבר

חחח סבבה תעדכן אותי תוך כמה זמן אמרו לך בנעה שהזכרונות אמורים להגיע.

*בtms ירד המחיר של הזכרונות ל 435¤, עדיין לא משתלם? כאילו שהמחשב יהיה כולו מחנות אחת ואולי יעשו לי מחיר :)

פורסם

הזמנתי כבר...הם צריכים לדבר איתי מחר....בשביל שאני ייתן להם את האשראי וגם כי ביקשתי שיידברו איתי...שלא יישלחו לי את הקירור כי יש אותו במלאי עכשיו ואחרי זה את הזיכרונות...עשיתי משלוח של אקספרס....זאת אומרת 3 ימים....אז כשיגיעו אני יודיע לך בהודעה פרטית או משהו....

ולדעתי אתה יכול להגיד שיש לך זיכרונות בבית ושיביאו לך את כול המחשב קומפלט רק בלי זיכרונות כי כבר יש לך ותזמין מנועה את אלו...כי תחשוב שיוצא לך דבר כזה: סטיק של 1GB עם CL4 667MHZ במחיר של 200ש"ח..(כלומר 2GB ב400) ושל חברה מעולה!! לא סתם משהו....הרבה יותר מישתלם...וגם הבנתי שהם באים עם היטסינקים כסופים אז בכלל מגניב..(סתם בשביל שיהיה יפה אם כבר :silly:)

פורסם
  • מחבר

חח נחמד :)

נשאל כמה יצא לי אם זכרונות ובלי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים