עבור לתוכן

G.skill או Team Xtreem? (מחירים: 480 או 400 בהתאמה)

Featured Replies

פורסם

איזה זכרונות כדאי יותר לקחת?

ראיתי שבנועה המחירים שלהם ממש זולים לזכרונות שם,

עכשיו זה רק שאלה של מחיר.

מה כדאי:

http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5956

או

http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=7697

הם אמינים ה Team Xtreem האלה?

כדאי לקחת אותם בשביל 80 שקל פחות?

תודה לעונים :)

• תגובות 37
  • צפיות 1.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לך על ה-G.SKILL

פורסם

ה - TEAM עדיפים משמעותית.

פורסם

דניס, הוא לוכח 2GB.

לי נראה יותר שווה ההוא, ב400 עם הHEAT SPREADERS

פורסם

הG.Skill. רק בשביל להיות רגוע ולדעת שיש לחברה שרות מצויין.

פורסם

הG.Skill. רק בשביל להיות רגוע ולדעת שיש לחברה שרות מצויין.

אצל נועה יש תמיד שרות מצוין.

פורסם

TEAM GROUP היא אחת החברות המובילות לזכרונות ומוכרת מאד לאוברקלוקרים (אתם יכולים לבדוק ב - XS).

ה - ELITE שלהם היא סדרה טובה בהרבה מה - VALUE של G.SKILL פלוס היא גם זולה יותר.

פורסם

TEAM :xyxthumbs:

פורסם

אצל נועה יש תמיד שרות מצוין.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol::lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol::lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol::lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol::lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

פורסם

אתה מוכן למחוק את הספאם הזה ?

פורסם

האמת, לא.

לדעתך זה ספאם, לדעתי זו הצהרת כוונות.

פורסם

אם יש לך מה להגיד אולי פשוט...... תכתוב אותו ?

פורסם

הייתי כותב, אבל אנשים מסויימים היו מוצאים בזה עילה לתביעה ואין לי ממש כספים מיותרים כרגע.

פורסם

הייתי כותב, אבל אנשים מסויימים היו מוצאים בזה עילה לתביעה ואין לי ממש כספים מיותרים כרגע.

רגע, היו לך בעיות עם נועה ?

כי אני קניתי מהם והיתי די מרוצה.

פורסם

אני לא מכיר TEAM לפי מה שאנשים אומרים כאן אז לך על TEAM .

אישית הייתי הולך על GSKILL

הוצאת דיבה LOL!!!!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים