עבור לתוכן

MAYA 5.1 VS. CHAINTECH AV710

Featured Replies

פורסם

היי

אני רוצה לקנות כרטיס קול למוזיקה שיתחבר לרסיבר דנון וזוג מדפיים של פולקאודיו....

רציתי בהתחלה את הCHAINTECH אבל אני יצטרך קצת להתאמץ יותר כדי להשיג אותו והסה"כ שאני ישלם עליו יהיה משהו כמו 50 דולר....השאלה איך הוא לעומת המאיה שעולה בארץ טיפה יותר?

איזה מהם יותר איכותי?

פורסם

מה מהם יותר איכותי אני לא יודע להגיד לך בדיוק, אבל מה שאני יכול להגיד לך זה על ה-710, ותוכל לקרוא עליו לא מעט אם תעבור על הדיון בחתימה שלי. סך הכל מדובר בכרטיס מאוד איכותי.

בנוגע למחיר, לא יודע איך יצא לך יותר מ-50 דולר. לי הוא עלה משהו כמו 33$. בימינו עם הדולר של עכשיו זה רק הרבה יותר משתלם להביא מחול.

Anatoli.

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובה אנטולי....

המחיר של הכרטיס הוא 22 דולר + משלוח בארה"ב + משלוח לארץ = 50+ דולר.....

על מה אתה היית הולך לצורך העניין?

פורסם

לא יודע על מה הייתי הולך, תלוי מאוד במצב.

השאלה היא איך הגעת למחיר של 50דולר?! משלוח בארה"ב זה גרושים, ומשלוח לארץ יעלה לך איזה משהו כמו 17דולר גג עם USPS. סך הכל אתה סוגר עניין ב-45$ וזה אם מגזימים. ולמה לך לשלוח בתוך ארה"ב ואז לארץ? תשלח ישירות לארץ, אני עשיתי ככה. אני חיכית כמה שבועות עד שמצאתי מחיר שהתאים לי מבחור מאוסטרליה ויצא לי גם משלוח זול מאוד.

Anatoli.

פורסם
  • מחבר

באיביי ההיצע נורא דל אני מוצא כרגע מישהו אחד שמוכר ב36 דולר ושולח לארץ, מה שאומר שזה יצא פחות או יותר אותו דבר....ויש את NEWEGG שמוכרים ב22 דולר כמו שכבר אמרתי.

אתה יודע מה יתן לי יציאה יותר טובה לרסיבר?

פורסם

דיגיטלית או אנאלוגית?

בעיקרון ל-710 יש אפשרות לצרוב ביוס של פרודיג'י וזה מוציא לו bit-perfect דרך האופטי. לצערנו הרב זה מבטל את היציאות האנאלוגיות.

Anatoli.

פורסם
  • מחבר

דיגיטלית....

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים