עבור לתוכן

מחפש דרייברים להורדה ל NEVIDIA

Featured Replies

פורסם

יש לי משחק ספידרמן 3 ןהוא לא נככנס לי עליו כאילו הוא נכנס ויש מסך שחור ויש קולות והכול אבל זה לא מראה לי ניראה לי אני צריך דרייברים יש לי כרטיס מסך דיי דפוק נבידיה ג'פורס 5200 תביאו לי לינק מדויק של הורדה לא אתר תודה לעוזרים

פורסם
  • מחבר

תודה אתה חושב שזה יעזור?

פורסם

בד"כ זה עוזר...

תסיר את הדרייבר הישן ותתקין את החדש

תודיע אם הצליח

אם לא אז תגיד מה המפרט של המחשב שלך ואולי נדע יותר לעומק...

פורסם
  • מחבר

מזתומרת לאסיר את הדרייבר הישן התקנתי כבר את הדרייבר וזה עדיין לא עובד מסך שחור אותו דבר המחשב שלי חרא כזה קבל xp AMD athlon 2.08 ghz 256 ram בבקשה אני תעזור לי אחי אני מה זה רוצה לשחק בזה חח חיכיתי שבוע עד שזה ירד וקבל חחחח וכרטיס מסף nvidia geforce 5200

פורסם

שמע

א. לא יודע מה הדרישות מערכת של המשחק הזה (לא מצאתי באתר של המשחק) אבל המערכת שלך לא הכי חזקה.

ב. תוריד את הDIRCTX האחרון שיצא :

http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyId=2DA43D38-DB71-4C1B-BC6A-9B6652CD92A3&displaylang=en

ואז תנסה....

נראה לי שזה יפתור לך את הבעיה..

פורסם
  • מחבר

אחי אני לא מבין איפה הורדה שם חחח אני יודע קצת קשה להסביר לי דברים אני לא רואה איפה הורדה שם אני לחצתי על CONTINUE ואז קפץ לי למעלה מהשו כזה אבל זה לא להתקין את הדרייבר זה איזהשו תוכנה קיצררר אני דפוק תסביר לי על מה ללחוץ אחי

פורסם
  • מחבר

אחי זה שואל אותי באיזה תיקיה להתקין את זה אז ב NVIDIA ב דיסק C ? עם כן אז יש שם תייקיה כשאני נכנס Win2KXP ואז בפנים אני נכנס יש תיקייה 93.71 אז איפה להתקין

פורסם

אתה מדבר על הDIRECTX ?!

תפתח לו סתם תיקייה בשולחן עבודה , הוא יחלץ לשם את הקבצים

כשזה יסיים כנס לתיקייה הזאת ותלחץ על SETUP

הוא יתקין לך אוט' את DIRECTX..

פורסם
  • מחבר

אחי לא עובד אבל מה זה תודה לך שעזרתה תודה בכול זות חחחח איזה מעצבןןןןןןןן זהה :nixweiss::s07::bash: תודה אחי

פורסם

אין על מה..

עידכנת directx

עידכנת דרייברים לgeforce

הפעלת מחדש את המחשב ?

תבדוק מה הדרישות של המשחק, זה נראה לי משחק כבד מדי בשביל המחשב שלך.. :\

פורסם

בן אדם מצטער אבל הכרטיס שלך לא טוב לשום משחק, בעיקר לא למשחק מעפן כמו ספייידרמן 3 הוא בקושי זז על רוב המחשבים היום בגלל קוד לא יעיל, ואתה באמת חושב שה5200 יפעיל אותו? הכרטיס הזה נידון למוות מאז שהוא יצא.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים