פורסם 2003 בינואר 2922 שנים רגע מה נסגר ?אני נשאר עם SETI...תגידו לי איפה אתם ?אני מריץ את זה בעבודה על 2 מחשבים ..אבל זה רץ אצלי כבר מתחילת הפרוייקט כבר עברתי עם ה SETI איזה 15 ממחשבים סה"כ
פורסם 2003 בינואר 3022 שנים אהלן אנשיםגם אני הצטרפתי לUD וקבוצת HWZONEהייתי בSETI עד עכשיו - פרויקט חסר תועלת לעניות דעתי (לא זו הדרך לגלות חוצנים...)רציתי דווקא להיות בFOLDING@HOME ולא SETI אבל הקליינט של FOLDING מתרסק מסיבה מסתורית.עכשיו שהעלתם את הנושא ואת UD - נרשמתי לעזור בחקר הסרטן מועיל יותר מאשר חוצנים :-Pמשום מה יש לי הרגשה שUD מאמץ את הCPU יותר מSETI הטמפ' המקס' מגיעה לשיאים חדשים...
פורסם 2003 בינואר 3022 שנים מחבר נו אז מי מנצח ? מי לוקח את ה CPU ?לא נראה לי שזה שניהם אז אולי תחליט !זה בערךseti 80%ud 20%
פורסם 2003 בינואר 3022 שנים על איזה תקן היא פועלת אצלכם ? המחשב באמת לא נעשה איטי עם שימוש תוך כדי בה אבל אני לא רוצה לחנוק אותו ה24\7\365 של 100 אחוז נצילות ועוד שאלה - איך אני טוען את השעות שלי לאתר ?
פורסם 2003 בינואר 3022 שנים נרשמתי ל UD ולקבוצה ויש לי גם חשבון שהרמתי כמה חודשים ב SETI אבל הוא נראה לי ממש דבילי לעומת UD אז אני יפסיק איתו אלא אם כן מישהו פה רוצה שאני יוסיף אותו ל קבוצה ב SETI ??
פורסם 2003 בינואר 3122 שנים מחבר על איזה תקן היא פועלת אצלכם ? המחשב באמת לא נעשה איטי עם שימוש תוך כדי בה אבל אני לא רוצה לחנוק אותו ה24\7\365 של 100 אחוז נצילות ועוד שאלה - איך אני טוען את השעות שלי לאתר ?אצלי היא פועלת 365/7/24...מהזאתאומרת "לחנוק את המחשב"?תרשם לקבוצה..הכתובת מופיעה בהודעה הראשונה של הת'רד (למטה)צריך לעשות copy ו paste לדפדפן
פורסם 2003 בינואר 3122 שנים עשיתי את זה ונרשמתי. עשיתי בנתיים 13 שעות אבל אני לא יודע איך מחזירים את המידע לאתר, זה מראה 00.
פורסם 2003 בינואר 3122 שנים זה יעדכן לך את האתר רק אחריי שהוא יחזיר לפחות תוצאה אחתאחרת הוא לא יודע מה עשיתה בכלל רק כשהוא יחזיר יחידה אחת אז תראה שזה התעדכן
פורסם 2003 בינואר 3122 שנים מחבר אנשים, כמה זמן לוקח לכם להשלים work unit?אצלי זה איטי רצח (גם אחרי שאני מכבה את ה seti thing) טוב אני יודע.. יש לי מחשב ענטיקה... אבל עדיין...
פורסם 2003 בינואר 3122 שנים מחבר אחחחחח....המחשב "האיכותי" שלי... כבר 45 שעות והוא רק על 22 אחוז(ב UD)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.