עבור לתוכן

עידכון גירסא של N73 עושה בעיות עם האחריות?

Featured Replies

פורסם

אני רוצה לעדכן את הגרסא של הN73 שלי דרך האתר של נוקיה, זה יעשה לי בעיות עם האחריות או משהו כזה (לקוח אורנג')?

תודה! :xyxthumbs:

פורסם

אני עשיתי עדכון גירסא בדרך הלא מקובלת(הפכתי לME) ולא עשו לי בעיות ששלחתי אותו לתיקון.

אז אני מאמין שלא יגידו לך כלום אם תעשה את זה דרך אתר נוקיה.

אם כי הם לא רואים את כל עיניין העדכון הזה בעין יפה ,הם עדיין לא עושים בעיות.

פורסם

אני עשיתי עדכון גירסא בדרך הלא מקובלת(הפכתי לME) ולא עשו לי בעיות ששלחתי אותו לתיקון.

אז אני מאמין שלא יגידו לך כלום אם תעשה את זה דרך אתר נוקיה.

אם כי הם לא רואים את כל עיניין העדכון הזה בעין יפה ,הם עדיין לא עושים בעיות.

אם כבר סיפרת וגירית אותי שהפחת אותו לME, איך עושים את זה??

ובייקה, מה נסגר בנאדם, איפה הסליביייםםם?!?!?

פורסם

כנ"ל..גם אני עידכנתי ולא עשו שום בעיות בתיקון..

פורסם
  • מחבר

סבבה, תודה!

ואביקו - אני לא יודע מה נסגר איתם!!! תשלח לי את הכתובת שלך בפרטי שוב, אני רוצה לוודא שאין פה איזה טעות שלי :-X

פורסם
  • מחבר

עדכנתי, תודה!

(מגירסא 2.06 ל-3.07!! חחחח)

פורסם

דבר מעצבן שקורה לי לאחר העידכון זה שכל התוכנות והמשחקים שהתקנתי מפסיקים לפעול, ז"א הם עדיין מותקנים אבל הם לא פועלים שלוחצים על האיקון שלהם.

הדבר קורה גם לתוכנות שנמצאות על הכרטיס זיכרון.

קרה לך במקרה הדבר הזה?

והאם משהו נמחק מהכרטיס זיכרון?

פורסם
  • מחבר

שום דבר לא נמחק מהכרטיס זיכרון, ועשיתי גיבוי לטלפון על הכרטיס לפני העדכון, ואז שחזרתי אחרי העידכון. האפליקציות שבדקתי עדיין עבדו, וכל התזכורות וכאלה נשארו.

ניצלתי את ההזדמנות החגיגית גם למחוק הרבה משחקים וכאלה, ולהתקין Blue Tooth Remote Control. :xyxthumbs:

פורסם

כנראה שהבעיות רק אצלי.

לא נורא.

פורסם

ככה זה, זה בדיוק כמו שאם תתקין ווינדוס מחדש התוכנות שהיו מותקנות לך במחשב לא יחעבדו ותצתרך להתקין אותם מחדש...

פורסם

גם אני עדכנתי לגרסאת המוזיקה (ME)...אחלה גרסא, הנגן שם הרבה יותר נוח ובכללי היא הרבה יותר טובה...

לפי מה ששמעתי אין בעיות עם האחריות שמעדכנים גרסא כי זאת גרסא חוקית של נוקיה אבל שמעתי שיש בעיות עם הביטוח אז

שקורה משהו לפלאפון תחזיר את פלאפון לגרסא הרגילה.

פורסם

ככה זה, זה בדיוק כמו שאם תתקין ווינדוס מחדש התוכנות שהיו מותקנות לך במחשב לא יחעבדו ותצתרך להתקין אותם מחדש...

אבל זה קורה רק לי, אז לא נראה לי שזה אותו דבר...

הדבר גם קורה לי שאני מחליף בין שני כרטיסי הזיכרון שיש לי.

פורסם
  • מחבר

דווקא אצלי זה לא היה ככה.

שרלוק, עשית גיבוי מהמכשיר לכרטיס לפני העידכון?

פורסם

עשיתי גיבוי מהמכשיר למחשב אבל זה לא הבעיה ,הדברים שלא פועלים מותקנים על הכרטיס זיכרון ולא על המכשיר עצמו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים