פורסם 2003 בינואר 2822 שנים אני לא בטוח איפה לשים את זהפה או בפורום של גרפיקה ותלת מימד... אז בסופו של דבר החלטתי לשים את זה פהלחבר שלי יש GEFORCE 2 MX של CRETIVE...והוא רוצה לעשות לו OCאבל יש עליו היטסינק ענק שמודבק לליבה, ניסינו להוציא אותו אבל הוא דבוק ממש חזק (רצינו לשים עליו מאורר קטן במקום)..מישהו יכול לעזור לי ולהגיד לי איך להוציא אותו?הורדנו את התוכנה RIVA TUNER והתחלנו לעשות OCואחרי שהעלנו התחילו פאקים על המסך (לא בכולו) כאלה קוים כאלה אם זה משנה..ואז נכנסו למשחק שדורש מאמץ של הכרטיס מסך ב- UNREL TOURNAMENT (לא 2003)ובמשחק אין בכלל בעיות או קוים, הוא עובד חלק...אבל כשאנחנו חוזרים ל- DESKTOP יש את הקוים המעצבנים האלהקיצר יש בעיה בדו מימד ולא בתלת מימד (מאוד מוזר לא?)למישהו יש רעיון למה זה?תודה מראש לכל העוזרים!!!
פורסם 2003 בינואר 2822 שנים להוריד את צלעות הקרור תעטוף את הכרטיס בשקית ותכניס אותו למקפיא אחרי זמן מה הדבק על הליבה מתקרש ממש ואז אפשר להוריד את הצלעות, שים מגבת ליד הכרטיס עליה שים משהו כדי לקבל הגבהה ואז עם מברג שטוח בשיטת המנוף הליבה תצא.הפאקים ב2D הם תוצאה של זכרון בתדר גבוה מידי.
פורסם 2003 בינואר 2822 שנים מחבר אבל כשאני אנסה להוציא את ההיטסינק אין סיכוי שאני גם בטעות אוציא את הליבה ביחד איתה?ומה זאת אומרת שהפאקים הם בגלל שהתדר גבוה מידי?ומה אפשר לעשות כדי שזה יעבוד?
פורסם 2003 בינואר 2922 שנים http://www.hwzone.co.il/pafiledb/pafiledb.php?action=file&id=117בבקשה, ואנשים תתאמצו קצת, לא יזיק לאף אחד...
פורסם 2003 בינואר 2922 שנים תודה רבה ! אני פשוט מחפש שם כבר המון ! אבל מוצא רק תוכנות אחרות..... תודה !
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.