עבור לתוכן

מגבר RF לכבלים

Featured Replies

פורסם

שלום!

יש לי בבית כבלים של HOT. הוספנו בבית עוד כמה נקודות לאנטנה ועכשיו לא רואים טוב בחלק מהתחנות בחלק מהטלויזיות, ובחלק אחר מהטלויזיות רואים "מושלג".

איזה מגבר אני צריך בשביל שיראו טוב בטלויזיות?

תודה

פורסם

יש מגבר שמתחבר למפצל של הכבלים בתוך הבית ובצד השני שלו יש שנאי שמתחבר לנקודת חשמל ואז האותות חזקים יותר

פורסם

ישנם מגברי RF הכי פשוטים שמתחברים לרשת 220V ביתית, עולים לא הרבה בחנויות חשמל למיניהים.

פורסם
  • מחבר

כן, תודה, אבל את זה אני יודע. מה שהתכוונתי זה האם יש מגבר מסויים או כל מגבר יכול? כמה הגבר אני מקבל? איפה אפשר לקנות?

תודה

פורסם

ואם יש לי רק אינטרנט בכבלים

מגבר יכול לעזור לי?

פורסם

אם מדובר בחיבור אנלוגי (ולפי ההפרעות שאתה מתאר אכן נראה שמדובר באות אנלוגי) מגבר RF של 30 דציבלים יספיק לשימוש ביתי.

ואם יש לי רק אינטרנט בכבלים

מגבר יכול לעזור לי?

מה בדיוק אתה רוצה להגביר?

אתה רואה הפרעות ב"וואלה"?, במקום נענע אתה רואה שלג?, לא הבנתי.

פורסם

תבקש מגבר מהוט מה הבעיה?

פורסם

אם מדובר בחיבור אנלוגי (ולפי ההפרעות שאתה מתאר אכן נראה שמדובר באות אנלוגי) מגבר RF של 30 דציבלים יספיק לשימוש ביתי.

מה בדיוק אתה רוצה להגביר?

אתה רואה הפרעות ב"וואלה"?, במקום נענע אתה רואה שלג?, לא הבנתי.

השאלה/רעיון האם זה יכול להגביר תמהירות של האינטרנט שלי או משהו כזה אם יש לזה בכלל השפעה

פורסם

השאלה/רעיון האם זה יכול להגביר תמהירות של האינטרנט שלי

לא.

פורסם

תבקש מגבר מהוט מה הבעיה?

אתה מתקשר להוט... אומר להם שאתה לא מרוצה בלה בלה בלה מזמבר להם בשכל.. הם מוסיפים לך איזה חבילת ערוצים אם אתה יודע איך לדבר איתם.. וגם שולחים טכנאי שיטפל בבעיה. לא כדאי להתעסק עם זה לבד.

פורסם

באמת אל תתעסק עם זה לבד. עוד תושאם בפיראטיות.

תזמן טכנאי של הוט בנוגע לתקלה, הוא יבין לבד שצריך מגבר RF ויתקין לך כזה ללא עלות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים