עבור לתוכן

כבל לטלפון / אינטרנט

Featured Replies

פורסם

בוקר טוב!

אם אני חוצה להאריך כבל של טלפון, ואני חותך אותו, מאריך אותו ומלחים. האם זה יגרום לי להפרעות בקו (טלפון / אינטרנט)?

כמו כן, אני רוצה להעביר כבל לטלפון בין 2 חדרים ועוד כבל בשביל האינטרנט (מהראוטר למחשב השני). אם אני קונה כבל עם 4 מוליכים אני יכול לשים להם 2 תקעים

בכל צד כדי שיתאים לי למצב. השאלה שלי היא: האם תיהיה הנחתה כלשהיא על כבל של 5 מטר? האם יהיו הפרעות כלשהם בין 2 הקוי המידע (טלפון ואינטרנט)?

תודה

פורסם

בוקר טוב!

אם אני חוצה להאריך כבל של טלפון, ואני חותך אותו, מאריך אותו ומלחים. האם זה יגרום לי להפרעות בקו (טלפון / אינטרנט)?

כן זה יגרום להפרעות, אל תלחים, תקנה מאריך, או תקנה כבל ארוך יותר, אחד חדש.... אחרת איהיו לך הפרעות... :jump:

כמו כן, אני רוצה להעביר כבל לטלפון בין 2 חדרים ועוד כבל בשביל האינטרנט (מהראוטר למחשב השני). אם אני קונה כבל עם 4 מוליכים אני יכול לשים להם 2 תקעים

בכל צד כדי שיתאים לי למצב. השאלה שלי היא: האם תיהיה הנחתה כלשהיא על כבל של 5 מטר? האם יהיו הפרעות כלשהם בין 2 הקוי המידע (טלפון ואינטרנט)?

סיכוי נמוך שתיהיה הפרעה בין הקווים, לא נראה לי... אבל אתה לא תמצא כבל שבסופו יש לך יציאה מפוצלת ל2 כניסות... אני מנחש שאתה שוב בונה פה על הלחמה... וכבר אמרתי שזה יעשה לך הפרעות, גם בטלפון, וגם באינטרנט... תקנה שתי כבלים נפרדים, לכל אחד אורך מתאים, כניסה אחת ויציאה אחת, בלי הלחמות ובלאגים, זה ממש לא יקר... אם לא נוח לך להעביר 2 כבלים דרך הקיר, אתה יכול להצמיד את הכבלים, עם סלוטייפ או וואטאוור... :jump:

תודה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים