עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מישהו יכול להסביר לי למה ויסטה פועל לי חרא??

Featured Replies

פורסם

סתכלו במיפרט מחשב יחסית טוב לויסטה... לוקח לויסטה 20000 שעות לעלות אני רציני לקח לי 3 שעות מה-boot לתוך הויסטה!!!

זה משהו מטורף ויש לי עוד מחשב עם 2.8 Dual ושמה זה פועל חלק...!

יש פה אנשים עם AMD barton חחחחחח שמפעילים ויסטה חלק!!! למה זה פועל לי חרא!!?

הדיסק נבדק הבעיה לא אצלו...

אהה ודרך אגב ניסיתי להפעיל את הויסטה לפני שהכרטיס מסך נפטר...

יכול להיות שזה בגלל S.M3?

פורסם
  • מחבר

עוד משהו...

קורה לי פשוט מצבים אפילו שהיא עוד איכשהו מצליחה לעולת שכל גמה דקות היא קופאת לשעה...

ובבוט אני רואה פשוט מסך שחור והמחשב לא חושב ופשוט רק אחרי כמה שעות הוא ממשיך בתהליך...

פורסם

קודם כל אם אתה עם 1 GB זיכרון זמני הטעינה והעלייה באמת יהיו איטיים אין מה לעשות, המערכת צריכה 2 GB לפחות בכדי לקצר משמעותית את זה זמני הטעינה, מה שכן תוכל לנסות לבטל שירותים שונים ע"י Run>>>MSCONFIG ושם פשוט תבחר SERVICES ותבטל חלק מהם, שים לב יש כאלה שהם REQUIRED לפעולה תקינה של המערכת וזה יצויין לידם.

והמחשב שלך לא כזה טוב לVISTA, הוא מאוד בסיסי אתה רוצה את המקס מVISTA? קנה 4 גיגהבייט זיכרון ומעבד כפול ליבה של AMD X2 או CORE 2 DUO עד אז תתעלם מהמערכת לגמרי, חוץ מזה היא עוד לא בשלה אז יש לה את הבעיות שלה.

פורסם

2 ג'יגה זיכרון מספיק לעבודה טובה ורציפה בלי בעיות עם ויסטה.

אבל כמו שאמר קודמי המחשב שלך ממש לא בנוי להריץ ויסטה, אין לך 64 ביט אין לך כפול ליבה אין לך DX10- תתקין XP ועליו את הסקין של ויסטה-יש לי מחשב בערך כמו שלך וזה מה שעשיתי כי זה לא מומלץ כל כך לעבור עכשיו לויסטה היא עדיין חדשה מידי יש בה מלא בעיות עם דרייברים ואבטחה.

פורסם

יש לי מחשב אחד כמו שלך עם מעבד p4 3ghz HT וזיכרון של 1 גיגה 400mhz ומערכת ההפעלה ויסטה עובדת עליו בסדר גמור הוא גם עולה בזמן סביר

קניתי מחשב חדש עם מעבד core 2 due וכרטיס מסך x1650 וויסטה לא עובד בהרבה יותר מהר ( בנתיים קניתי רק 1 גיגה זיכרון )

כנראה שאחרי שאני ירכוש עוד זיכרון אני יתחיל להרגיש בהבדל .

פורסם

יש לי גיגה זיכרון פנטיום 4 3 גיגהרץ

6800 gt

והויסטה טסה אצלי........

פורסם

אין שום בעיה במערכת שלו להריץ את וויסטה מצוין.

לבחור - תנסה לעלות את המחשב בSAFEMODE ולבדוק אם כל הדרייברים בסדר ולעדכן את אלו של הכרטיס מסך.

ליביו

פורסם
  • מחבר

שאלה...:

אם אני אקנה 8600GTS שבכל מקרה אני מתכוון לקנות... הויסטה תפעל יותר מהר? (יש לו DX10)

או שזה קשור רק ל-RAM ו-CPU?

כי אם לא אין טעם לקנות 8600 בלי לשפר את ה-CPU, כי יש לי עוד rig יש בו 2.8 dual והויסטה טסה "רק" עם 1G RAM...

פורסם

VISTA עובדת מצוין עם 1GB רק בפעולת בסיסיות, נסו להיות עם ממשק הAERO לפחות מסנגר ואייסקיו ופיירפוקס עם 5 דפים אפילו עם 4 ונסו לכווץ קובץ בWINRAR, אתם תראו מה זה 1GB זיכרון לVISTA, כל עוד אין לכם משהו רציני VISTA תטוס על 1 גיגהבייט אם אתה עושים פעולות כבדות חזרו לXP.

פורסם

אני אתן עצה יותר שימושית.

אם אתם עושים פועולות כבדות - קנו 2 גיגה זיכרון.

ועל תבדקו בYNET מחשב עם ויסטה עם חצי גי'גה במבחנים :)

ליביו

פורסם
  • מחבר

liviur למה כל פעם שאתה מסיים תגובה אתה רושם "ליביו"?

פורסם

זה שמי בישראל , ואני אוהב שכשאנשים פונים אלי בחזרה הם ישתמשו בשמי הפרטי ולא ינסו לעוות את שמי עם טעויות כתיב אלו ואחרות ולא יקראו לי לפי שם מסך זה או אחר.

הענין נהוג מאוד ברוב הפורומים.

ליביו

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.