עבור לתוכן

צריך עזרה בקניה ב 1000k דיגיטלית למשפחה

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם אני זקוק לעזרה בהמלצות למצלמה בסדר גודל של המחיר הנקוב מעלה.

הדרישות הן שתהיה פרקטית לשימוש בלי פיצ'רים ואפקטים מיוחדים, רוב הזמן במצב auto ללא כיונונים מיוחדים ושתוציא את המיטב, כמובן שמסך סביר לצפיה זה חשוב ו flash אפקטיבי בשעת הצורך, וצילום וידאו עם קול לפי לא מוגבל על פי דקות, ואולי גם IS אם זה עוזר להוציא תמונות סבירות במסגרת התקציב.

תודה מראש לכל העוזרים

פורסם

אתה מודע לזה ש-K מסמל אלפים??

ה-A630 היא מצלמה מצוינת,

תלוי בגודל שהוא צריך.

פורסם

מודע מאוד... אני חושב פשוט שהמצלמה הזאת מתאימה לדרישות שלו. דרך אגב עד לפני לא מעט זמן היא עלתה כמה אלפים. חוץ מעניין הוידאו שלפי מה שאני יודע הוא כן מוגבל לפי מס' הדקות.

עריכה: גם אני וגם פותח האשכול יצאנו :s07:

חשבתי בהתחלה שזה היה מכוון אליי.

פורסם

.

פורסם

zam,

זוהי האזהרה הראשונה שלך.

נא לקרוא את חוקי הפורום המופיעים בסטיקי בראש כל פורום בכדי שזה לא יקרה פעמים נוספות.

מה שרשמת זו הודעת ספאם רשמית.

אז צוחק מי שצוחק אחרון.

:lol:

אז אדם טועה, מה קרה... :nixweiss: ::)

פורסם

פוג'י F20.

פורסם

האסלבלד+ כל העדשות, אם התקציב הוא מיליון. ;]

אני עם האחד שמעליי, F20 תתאים.

פורסם
  • מחבר

תודה לכל העוזרים, הכוונה היא ל 1k כמובן ראיתי את הדוגמאות שנתתם ושתיהן ללא מייצב תמונה בנוסף הקנון עם מסך מתכוונן שאני מעדיף להמנע מזה(יותר מדי משחקים).

שאלתם אותי לגבי הגודל למה הכוונה, האם לגודל הפיזי של המצלמה? אם כן זה לא כל כך משנה.

ברשותי כיום a710 ואני מרוצה, אני רוצה לקנות לאשתי משהו שיהיה אצלה ושיהיה יחסית פשוט לשימוש (הפעלה וצילום במצב auto )וסביר באכות התמונה.

תודה לעוזרים

פורסם

F20 ללא ספק.

פורסם

arieltan,

אפשר להתעניין מה כה מורכב בהפעלת a710?

כלומר, מה מונע מאשתך (בלי כוונה להעליב) להשתמש במצלמה זו במצב auto או Programmable, ללא הפעלת פיצ'רים מתקדמים (כמו צילום במוד ידני, כוונון פיצוי חשיפה וכו').

פורסם
  • מחבר

מה שמורכב הוא ש 60% מהזמן אני עובד בחו"ל והיא לעיתים לא מצטרפת אליי, ונשארת כאן !!!

פורסם

arieltan, לא נותר לי אלא להצטרף להמלצות על A630.

הייתי ממליץ לך באותה הנשימה גם על A710, אלא שיש לך כבר חבר כזה. ;)

אתה יכול להתעניין גם במשהו פשוט יותר (A630 היא מצלמה איכותית יחסית) כדוגמת A550 (מסך יותר קטן).

בכל מקרה, ממליץ לרדת מזום רציני או IS במגבלות התקציב.

בברכה,

ilil

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים