פורסם 2007 במאי 1918 שנים בוקר טוב ל HWZONE ולגולשי פורום תמיכה בפרטלפני כמה ימים נתקלתי בבעיה לא קלה במחשבהמחשב סירב לעלות, הנורה של ה HDD לא הגיבה, לא היו ציפצופים, והמסך נשאר במצב STANDBYמה שכן המאווררים עבדו ואפשר היה לשמוע את ההארדיסק מופעל.כצפוי מיד התחלתי בתהליך מציאה ובידוד הבעיהניתקתי הכל מהמארז חוץ מהחשמל כמובן... - המחשב עדיין לא עלהאיפסתי ביוס - המחשב עלה אך זה היה חד פעמי, לאחר הריסט הוא שוב מתנתקתי סטיק אחד של הזכרונות מתוך ה 2 שיש לי וגם את ה DVDROM (זה בארך כל מה שאפשר לנתק כבר)המחשב עלה בצורה ממש יפה וללא שום בעיות!חשבתי הבעיה אולי ב DVDROM אז השארתי אותו מתונק והחזרתי את הזכרון שהסרתי מקודםהמחשב עלה אך היה לי מסך כחול המראה על בעיית חומרה - מהסוג הנפוץ כאשר יש בעיה בזכרונותהמחשב לא פעלניתקתי את הזכרון המחשב פעל שוב!חיברתי את הזכרון לסלוט אחרהמחשב עדיין מתפקד מצוייןהאם יכול ליהיות שיש לי בעיה בסלוט של הזכרון?
פורסם 2007 במאי 1918 שנים יכולות להיות 2 סיבות לבעייה הנ"ל:1.בעייה פיזית בסלוט של הזיכרון או הצטברות אבק בסלוט2. בעייה בזיכרון עצמו(יותר ריאלי) תריץ בדיקה עם Memtest86+(יש מדריך ב FAQ) ותנסה לבודד את הבעייה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.