עבור לתוכן

איזה זיכרון עדיף ל-OC

Featured Replies

פורסם

כמו שכבר מזמן החלטתי אני רוצה לזרוק את הסמנסונג הזה ולקנות משהו רציני שיתן לי ביצועים טובים כמובן ב-OC

עכשיו השאלה שלי היא מנ עדיף

GeiL 512MB PC3700 DDR 466MHZ

או

Coisar 512MB PC3500 DDR 433MHZ

למישהו יש איזה ביקורת ומבני ביצועים על הGeil הזה?

פורסם

הכי טוב ל- OC זה הקורסאיר

אני שמעתי על הגייל האלה ואני לא מכיר אותם ממש

אבל אני בטוח שהקרוסאיר יותר טובים

פורסם

דווקא השבבים האחרונים של קרוסאייר לא משהו, דווקא סמסונג דיי ממצליחים במיוחד עם שבבי הPC2700.

השבבים המובילים היום לO/C הם השבבים של Winbond.

פורסם

קורסאיר לא מייצרים צ'יפים, אלא קונים אותם מסמסונג\ווינבונד, במקרה ל הPC3500, מווינבונד.

פורסם
  • מחבר

השאלה אם ה-3700 שעובד ב-466 לא ירוץ יותר מהר מהקואיסר (היקר יותר) שרץ ב-433 והכי הרבה שראיתי שהצליחו להריץ אותו זה ב-450 עם הגדלת המתח

פורסם

אני אשאל את זה ככה, איזה O\C אתה מתכנן?

אני בכלל הייתי מייעץ לך ללכת על ווינבונד כשזולים בכ350 ש"ח משניהם.

פורסם

אז ככה!

אני חקרתי את הנושא די הרבה כי גם אני התלבטתי בסוגיה:

CORSAIR משתמשים בשבבים של WINBOND, לאחר שהם נבדקו והוראה שהם יכולים להגיע למהירות מסויימת, ואז CROSAIR שמים עליהם HS ושולחים אותם לחנויות, על כן, לקנות WINBOND הרבה הרבה יותר זול, ומן הצד השני אין לך שום ביטחון לOC, שיש לך עם הCROSAIR.

לגבי הGEIL 3700, מדובר בבזבוז כסף מוחלט, אף אדם עם קירור אוויר לא צריך מעל PC3200 (אשר נותן לך להגיע לעד 200FSB יציב בלי בעיות בכלל)

חוץ מזה ששום לוח בשוק לא תומך בזיכרון מסוג זה (או אפילו ב3500)

פורסם

זה לא שאלה של הלוח תומך או לא. השאלה היא אם האמת תעבור את הFSB 217? ודרך אגב בתזמונים של הגייל גם הקורסייר יעבוד במהירות הזאת.

פורסם

זה לא שאלה של הלוח תומך או לא. השאלה היא אם האמת תעבור את הFSB 217? ודרך אגב בתזמונים של הגייל גם הקורסייר יעבוד במהירות הזאת.

מי זאת האמת? ולמה שהיא תעבור את ה217 FSB

;)

פורסם
  • מחבר

לגבי הGEIL 3700, מדובר בבזבוז כסף מוחלט, אף אדם עם קירור אוויר לא צריך מעל PC3200 (אשר נותן לך להגיע לעד 200FSB יציב בלי בעיות בכלל)

הקטע הוא לא שהולח יתמוך ב-466 אלה שהוא יעבוד ב-OC במהירות 466 ושאני לא אצטרך להוריד לו את המכפלה (ל2700)

להזכירך שה-geil יותר זולים

בכל מקרה אני מתכוון ללכת או על coisar או על ה-geil הזה ברגע שאני אדע עליו יותר

פורסם

אז ככה!

CORSAIR משתמשים בשבבים של WINBOND, לאחר שהם נבדקו והוראה שהם יכולים להגיע למהירות מסויימת, ואז CROSAIR שמים עליהם HS ושולחים אותם לחנויות, על כן, לקנות WINBOND הרבה הרבה יותר זול, ומן הצד השני אין לך שום ביטחון לOC, שיש לך עם הCROSAIR.

תסלח לי, אבל אם אותם הצ'יפים אין על מה לדבר בכלל- שניהם יגיעו לאותו מקום בO\C.

פורסם
  • מחבר

אז ככה!

תסלח לי, אבל אם אותם הצ'יפים אין על מה לדבר בכלל- שניהם יגיעו לאותו מקום בO\C.

אולי זה אותה חברה של ציפים אבל אין סיכוי שזה אותו דגם. ממש קשה לי להאמין שזה בדיוק אוו ציפ וחברה אחרת רושמת עליו 433 וחברה שניה רושמת 466

פורסם

אני מדבר על הקורסאיר 3500 והווינבונד 3200, וכן זה ככה- אותם הצ'יפים בדיוק ומהירות שונה (הנמכת תזמונים)- 217 לעומת 200.

פורסם
  • מחבר

מה אכפת לי עכשיו על ה-3200?!

אני שואל על הקואיסר 3500 מול ה-GEIL 3800 לא הבהרתי את עצמי או מה?!

לא מעניין אותי ציפים אחרים רק שני אלה

פורסם
  • מחבר

אין לך תשובה אז אתה אומר דברים שלא קשורים?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים