עבור לתוכן

שאלה| מתי יוצא הדור הבא של הכרטיסי מסך לDX10?

Featured Replies

פורסם

אני מדבר על הדור השני... כי לפי מה שאני רואה בתוצאות עכשיו לא כדאי להשקיע כסף על מחשב חדש כאשר אין משחקים בחוץ שהם DX10... עדיף לדעתי לחכות שהמשחקים יצאו ויהיה דור שני שיפעיל אותם נורמלי ואז לקנות... עכשיו השאלה היא מתי הם אמורים לצאת? בסוף השנה? (גם מבית NV וגם מבית ATI)

פורסם

תחכה, הם ייצאו.

תן ליצרניות כרטיסי המסך לעשוק קודם כל את הפראיירים - זה מה שהן עושות מאז ימי ה Geforce 3.

פורסם

למה לחכות לדור השני? אל תהיה פריאר!

תחכה לכ. מסך תומכי DX16 ! רק אז יהיה שווה לקנות!

שלא יעשקו אותך!

:kopfpatsch:

תחכו עוד קצת, בסוף תהיו כחולים. :s07:

פורסם
  • מחבר

המממ תראה אני פועל לפי מחשבה שהכרטיס הכי טוב הנוכחי(אני לא מדבר על ULTRA כי זה ממש בדיחה המחיר שלו) יצא לפני חצי שנה.... אז לדעתי עדיף לחכות לדור השני בגלל זה+הDX10 רק יצא לשוק... כדאי לחכות לפחות לדור השני...

פורסם

כעיקרון כן, אבל צריך לדעת מתי להפסיק לחכות. אפשר לחכות לנצח :smile1:

פורסם
  • מחבר

צודק 100 אחוז... אבל לדעתי עכשיו זה ממש לא זמן לקנות מחשב חדש... ביזבוז כסף... (אומנם לא ביזבוז מושלם... בזבוז חלקי)

פורסם

תחכו תחכו.... תחכו תחכו.... תחכו תחכו.... תחכו תחכו.... תחכו תחכו.... תחכו תחכו.... תחכו תחכו.... תחכו תחכו.... תחכו תחכו.... תחכו תחכו....

תחכו תחכו.... תחכו תחכו.... תחכו תחכו.... תחכו תחכו.... תחכו תחכו.... תחכו תחכו.... תחכו תחכו.... תחכו תחכו.... תחכו תחכו.... תחכו תחכו....

למה אתם כל הזמן מחכים!?!? תקנו כרטיס וזהו מה אתם רוצים שייצא לכם המיץ!? :kopfpatsch: (אם כבר אז כבר...)

פורסם

למה אתם כל הזמן מחכים!?!? תקנו כרטיס וזהו מה אתם רוצים שייצא לכם המיץ!? :kopfpatsch: (אם כבר אז כבר...)

למה אתה מחכה?

פורסם

תערוך את הפוסט הטפשי הזה רויקינג, מרגיז להסתכל על זה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים