עבור לתוכן

איך המעבד E4300 יעבוד עלהמערכת הבאה?

Featured Replies

פורסם

E4300

SUNBEAM TUNIQ TOWER

965P DS3

Leadtek 8800GTS 640MB

2GB (1X1) G.Skill 800mhz CL4

WD 250GB SATA2

ASUS BLT

Liberty 400W

Glacialtech 20MM

האם במפרט (המתוכנן OC) הזה, המעבד מתאים?

האם המעבד יגביל את הכרטיס מסך (יהיה צוואר בקבוק)?

האם אני יקבל איתו ביצועים טובים? כנ"ל ביצועי OC טובים כמו של המעבדים היותר חזקים בשוק?

(נאלצתי לבחור אותו מתוך שיקולי תקציב ו-OC, האם שקלתי נכון אם אני מתכנן OC? או שבכלל כדאי מעבד AMD-באותו תקציב?)

תודה מראש.

פורסם

עם מפרט כמו שלך הייתי מנסה להוסיף ל - E6420 שיגיע רחוק יותר ב - OC, במיוחד כשהזכרנות והלוח שלך מסוגלים להגיע לבאס גבוה ויש לך קירור מצוין כמו הטוניק.

אם אתה לא יכול אז לא נורא.

אגב, איזה מסך אתה קונה ?

פורסם
  • מחבר

בבקשה תתמקדו בשאלות האלה

|האם המעבד יגביל את הכרטיס מסך (יהיה צוואר בקבוק)?

האם אני יקבל איתו ביצועים טובים? כנ"ל ביצועי OC טובים כמו של המעבדים היותר חזקים בשוק?|

זה מה שחשוב לי-כן יהיה איתו צוואר בקבוק? או לא יהיה איתו צוואר בקבוק? עם OC? בלי OC?

שתי אפשרויות.

בבקשה רק לדעת את זה.

פורסם

אני חושב שבמשחקים כבדים במיוחד יהיה מעט צוואר בקבוק אבל אני מניח שלא משהו רציני.

עם OC קטן ל-2.4GHZ אתה כבר לא אמור להרגיש שום "האטה" במשחקים.

איך הוא ב-OC טוב מאוד סה"כ יחסית למחירו הזול,יכול בהרבה מקרים לעבור מעבדים יקרים ממנו בהרבה אבל אל תצפה להגיע לתדרים שאליהם יכול להגיע ה-6800 למשל..

פורסם
  • מחבר

אני חושב שבמשחקים כבדים במיוחד יהיה מעט צוואר בקבוק אבל אני מניח שלא משהו רציני.

עם OC קטן ל-2.4GHZ אתה כבר לא אמור להרגיש שום "האטה" במשחקים.

איך הוא ב-OC טוב מאוד סה"כ יחסית למחירו הזול,יכול בהרבה מקרים לעבור מעבדים יקרים ממנו בהרבה אבל אל תצפה להגיע לתדרים שאליהם יכול להגיע ה-6800 למשל..

ונגיד אני יגיע ל-GHZ2.6, איך הוא יהיה?

פורסם

איך הוא יהיה במה?

אין שום בעיה להגיע לתדר של 2.6GHZ וגם 3GHZ מגיע די בקלות.

פורסם
  • מחבר

איך הוא יהיה במה?

אין שום בעיה להגיע לתדר של 2.6GHZ וגם 3GHZ מגיע די בקלות.

אז במצב כזה לא יהיה בכלל צוואר בקבוק?

פורסם

אני מאמין שגם בתדר של ה-6600 לא אמור להיות לך שום צוואר בקבוק,אז אתה שואל אותי על תדר גבוה יותר?

פורסם
  • מחבר

אני מאמין שגם בתדר של ה-6600 לא אמור להיות לך שום צוואר בקבוק,אז אתה שואל אותי על תדר גבוה יותר?

אממ כן השאלה היא כזאת,

אם אני יגיע ב-OC לתדר של 2.6 עם המעבד E4300, הוא יהיה חזק מכמה מעבדים בשוק, ולא יהווה צוואר בקבוק?

כן/לא.

תודה מראש אחי.

פורסם

תגיד אתה צוחק איתי?

אני אומר לך שכבר ב-2.4GHZ לא יהיה צוואר בקבוק אז נראה לך שבתדר גבוהה יותר פתאום כן יהיה?!

אם תגיע איתו לתדר של 2.6GHZ הוא יהיה +- כמו 6700..בסדר?

פורסם
  • מחבר

תגיד אתה צוחק איתי?

אני אומר לך שכבר ב-2.4GHZ לא יהיה צוואר בקבוק אז נראה לך שבתדר גבוהה יותר פתאום כן יהיה?!

אם תגיע איתו לתדר של 2.6GHZ הוא יהיה +- כמו 6700..בסדר?

:x כן טוב, רק להיות בטוח, כי אמרו בפורום אחר שאפילו עם E6400 יהיה צ"ב... מה אתה אומר על זה?...

תודה אחי עזרת מאוד!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים