עבור לתוכן

Chieftec Aluminium AX-01SLD worth the price, or i rather buy a full tower case ?

Featured Replies

פורסם

:asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos:

Although the AX-01SLD is a case made from aluminium and is a very good case wouldnt it be a wiser

decision to choose a FULL Tower case like the Dragon DA-01BLD.

Aluminium transfers heat 3 times faster than normal case materials but i think because it is thinner

it will be much Noisier and will not block much of the hsf noise as a normal case and besides Full tower

is 15cm higher and has more places for fans....

Chieftec Aluminium AX-01SLD is a midi Tower - http://www.pchardware.co.il/docs/pd-158736513.htm

Chieftec Dragon DA-01BLD Blue Full Tower - http://www.pchardware.co.il/docs/pd-1159627796.htm

פורסם

לטעמי הax01-sld בהחלט שווה אתה הכסף. אני לא רואה הרבה סיבות לקנות FULLTOWER אלא אם יש צורך בכל המקום שבתוכו.

בנוגע לנקודה שאלומיניום מוליך יותר רעש, יש ברשותי מארז אלומיניום של צ'יפטק ומארז ברזל של אנטק, ואני לא שמתי לב להבדלים מהותיים.

אך בסך השיקול המרכזי הוא מהם הצרכים שלך.

פורסם

לפי דעתי אין שום שימוש למארז Full tower, הוא גדול מדי אפילו, ומלבד עוד מקום (שאני מאוד בספק מי צריך) הוא לא נותן כמעט כלום..

המלצתי לך על מארז אלומניום...המבחר היום מאוד גדול ואני בטוח שאם לא תמצא דווקא את הדגם הספציפי הזה יהיו לך הרבה מאוד אפשריות

פורסם

תאמין לי ל FULL TOWER יש מלא שימושים (בדוק את המפרט שלי)

פורסם

יש כאלה שצריכים את הגודל, ויש כאלה שלא.

בנתים אני די מרוצה עם הפוול טואר שלי ;) (ואני מאמין שאני ינצל את המקום שבו..

פורסם

כל השטויות הללו שאלומיניום מעביר חום פי 3 יותר מהיר , זה שטויות למשתמש עם קירור אוויר

המאווררים במארז דואגים למעבר חום החוצה פי 100 יותר מדפנות המארז ולכן שיפור באלומיניום יהיה באחוזים מאוד בודדים

אלא אם כן אתה עובד אם קירור אוויר נורא חלש(זרימת אויר נמוכה) או שאתה משתמש בקירור מים ולכן אין לך זרימת אוויר כמעט

במחשב(חוץ מהספק)

וכל אלה שאומרים לך, שכן אחרי שהחליפו הטמפ' ירדה בשתי מעלות, הרבה פעמים עברו מ MIDI ל FULL TOWER וכמו כן לכבוד המארז החדש(שבטח בא אם יותר מאווררים) גם סידרו טיפה את הכבלים לשיפור זרימת האוויר.

בקשר ל FULL או MIDI, אם יש לך יותר מCDROM 1 ו H.D. 1 אני ממליץ על FULL TOWER, במחשב שלי לשעבר היו שני כוננים קשיחים

והייתי חייב לשים עליהם שני מאוורים רק לשמור עליהם מלהגיע לטמפ' גבוהות. ב FULL TOWER שלי עכשיו כל כוננן נמצא בכלל בכלוב

אחר, והכוננים ללא כל קירור מיוחד נמצאים בטמפ' נמוכות,

שלא לדבר שזרימת האוויר בFULL היא פי 2 יותר טובה:

1) יש יותר מקום למאוורים

2) הכבלים/כרטיסים/כוננים לוקחים פחות מקום ביחס לנפח ולכן יש יותר מקום למעבר של אוויר

ואם אתה נוהג לפתוח את המחשב ולשנות דברים, FULL ו MIDI זה עולם אחר בכלל.

אולם אם אתה נוטה להזיז הרבה ממקום למקום את המארז שלך ,אולומיניום עדיף, כי FULL TOWER פלדה שוקל המון!!

פורסם

מחשב בגודל של מידי טאוור הוא כבר ענק- לא צריך ללכת על פול.

יש מגירה מיוחדת לאהרד דיסקים עם מאורר שבא עליה ואצלי WD 80 לא עובר את ה 25 מעלות כבר כמה חודשים, אז נראה לי שדי קריר לו.

בקשר למשקל, אני יכול להגיד לך שגם אני (לא בדיוק בן אדם קטן וחלש) שונא להרים מארזי מתכת ענקיים ששוקלים 30 קילו ויותר והכיף של מארז אלומיניום קל זה פשוט עולם אחר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים