פורסם 2003 בינואר 2822 שנים איזה זיכרון עדיף 500sdram או 256ddrהאם ניתן לדעת בוודאות איזה שילוב יתן את הביצועים הטובים ביותר עבור כל המקרים בהם המעבד פועל כלומר איזה זיכרון עדיף 500sdram או 256ddr מה יתן ביצועים שהם טובים ביותר עבור כל שימוש במחשב.אבקש אם אפשר להפנות אותי למאמרים בנושא
פורסם 2003 בינואר 2822 שנים שלום לך, בפורום זה מפרסמים שאלות רק בקשר מפרטים שלמים בלבד, מה שקשור למעבדים לוחות וזכרונות זה בפורום שלמעלה ששמו כן הוא עכשיו לשאלה: תלוי איזה לוח כי יש לוחות שהם לDDR ויש לSDRAM , אז תלוי, וגם תלוי לאיזה שימוש יהיה במחשב לדוגמא: שימוש בתוכנות גרפיות או פשוט רק למשחקים ואינטרנט, יאיר
פורסם 2003 בינואר 2822 שנים מחבר טני מתכוון לכל שימוש במחשב עבור המקרה הגרוע ביותר כלומר תוכנות גרפיות משחקים ואפילו להעמיס תוכנות שפועלות בו זמנית המחשב אמור להיות p4 1700 לדוגמאנ.ב - אתה רוצה שאני יעביר את השאלה לפורום השני או שאתה מעביר את זה?
פורסם 2003 בינואר 2822 שנים אני ואתה לא יכולים להעביר את האשכול למקום אחר ;D בקשר למעבד זה פחות חשוב, תלוי איזה לוח, כי יש לוחות שתומכים בDDRוSDRAM וRDRAM אז , איזה לוח? יאיר
פורסם 2003 בינואר 2822 שנים sdram הוא זכרון ישן ולא נותן ביצועים כמו ה DDR.היום כל מחשב חדש נמכר עם DDR מכיוון שאין שום סיבה לקנות sdram.אם מדובר מחשב שתומך DDR (בערך כל מחשב מהשנה וחצי האחרונות) מומלץ לקנות DDR.
פורסם 2003 בינואר 2822 שנים מחבר יש חנויות שמוכרות מחשביי P4 עם 512SDRAM או 256DDR השאלה שלי היא:בהינתן המפרט הטוב ביותר עבור 512sdram או המפרט הטוב ביותר עבור 256ddr מהיא המערכת העדיפה יותר בכל המקריםהאם יש תשובה חד משמעית וברורה הקובעת כי 256ddr עדיפה על 512sdram ?
פורסם 2003 בינואר 2822 שנים יש חנויות שמוכרות מחשביי P4 עם 512SDRAM או 256DDR השאלה שלי היא:בהינתן המפרט הטוב ביותר עבור 512sdram או המפרט הטוב ביותר עבור 256ddr מהיא המערכת העדיפה יותר בכל המקריםהאם יש תשובה חד משמעית וברורה הקובעת כי 256ddr עדיפה על 512sdram ?מי שמוכר דבר כזה אלה חנויות קבר :-X :-\בקשר לשאלה שלך, מפני שDDR הרבה יותר מהיר ויש לו אפשרויות שידרוג לעתיד אני הייתי לוקח את הDDR,אבל אם השימוש שלך במחשב הוא לגרפיקה אני הייתי לוקח את SDRAMיאיר
פורסם 2003 בינואר 2822 שנים עדיף יותר זיכרון למרות שהוא איטיהבעיה היחידה שלוח כזה לא יתן לך הרבה אפשרות שידרוג (לא תוכל לשים עליו כרטיסים של DDR)ככה שאם חשבת לשדרג בעתיד תקנה DDR
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.