עבור לתוכן

חום המעבד בשמיים

Featured Replies

פורסם

יש לי מעבד אינטל 2.4 800

כשאני פותח את המחשב כבר על ההתחלה הוא בטמפ של 45+ ולאחר זמן מגיע ל- 50+

לאחר 5 דקות של מאמץ הוא מגיע לטמפ של 60+ אפילו פעם אחת ל-70.

עכשיו בעיית החום היא רק במעבד שאשר החום הכללי במארז והחום של הדיסק הקשיח הוא 40-55 (שזה גם יחסית גבוהה אבל עוד בטווח נורמלי).

השאלה שלי איך אני מוריד את החום של המעבד? (נוסיף את העובדה שהמעברר שעליו עובד בצורה תקינה)

פורסם

דבר ראשון, המעבד שלך בעל ליבת "פרסקוט" - ליבה חמה לכל הדיעות ולכן אין סיבה להיבהל יתר על המידה.

דבר שני, לכאורה, המעבד שלך מתחמם טיפה יותר מידי, המעבד ישן, זה אומר שבטח גוף הקירור סתום מאבק (וזאת אם אתה לא מקפיד על ניקיונו), אז בשלב ראשון תנקה את האבק מגוף הקירור.

אם זה לא עוזר אז הבעיה תמונה כנראה במקום אחר, ריענון המשחה הטרמית הוא מקום טוב לשלב שני, תפרק את גוף הקירור לגמרי, תיזהר - לפעמים הוא דבוק למעבד אז לא להפעיל יותר מידי כוח, תנקה את תחתית גוף הקירור ואת המעבד עם אלכוהול/אציטון ותמרח משחה חדשה (ממליץ על AS5) ותחזיר את הכל.

פורסם

הייתה לי בעיה דומה לפני חצי שנה אבל מעבד ולוח אם שונה :)

החום של המעבד הגיע ל70+ אחרי חצי שעה...

ניקינו את המאווררים, את הגוף קירור, הכל ולא עזר

בסוף גילינו שזה היה הלוח אם ששרף לאט לאט את החיבורים ולאט לאט המעבד התחמם עוד ועוד עד שפשוט הלוח אם הפסיק לעבוד

תנסה להסתכל על החיבורים, כי אחרי שהמעבד הישן שלנו עבד 3 שנים התוכלת חיים שלו מתקצרת וזה אחד הגורמים

פורסם

לפי דעתי הגיע הזמן להחליף משחה טרמית ולנקות את כלל המחשב מאבק, משחה תרמית מתכלה אחרי די הרבה זמן אבל עדיין מתכלה לכן כדאי שתבדוק מה מצבה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים