פורסם 2003 בינואר 2822 שנים משאירים, בטח שמשאירים ! אחרת בשביל מה לטרוח ולעשות את כל זה (אם לא בשביל לסחוט עוד קצת מהכרטיס...) ד"א נראה לי שאני מכיר אותך מאיפה שהוא :
פורסם 2003 בינואר 2822 שנים אחרי שגילית את הגבולות של כל הרכיבים, אני ממליץ לעבוד במהירויות רגילות וכשאתה צריך עוד כוח תעבור למצב OC מתוך הwindows בעזרת שתי תוכנות אחת לכרטיס מסך ואחת לFSB... הכי נוח לדעתי.
פורסם 2003 בינואר 2922 שנים מחבר אחרי שגילית את הגבולות של כל הרכיבים, אני ממליץ לעבוד במהירויות רגילות וכשאתה צריך עוד כוח תעבור למצב OC מתוך הwindows בעזרת שתי תוכנות אחת לכרטיס מסך ואחת לFSB... הכי נוח לדעתי. זה מה שאני חושב שאני יעשה למה לגמור את הכרטיס? מתי שאני ישחק אני יעביר אותו למצב שאני צריך זה הכי טוב אני חושב ול or007 אתה מכיר אותי
פורסם 2003 בינואר 2922 שנים בקשר ללגמור את הרכיבים...המחשב שלי באוברקלוק של 33% 3 שנים...הוא עדיין עובד מצויין
פורסם 2003 בינואר 2922 שנים אחרי שגילית את הגבולות של כל הרכיבים, אני ממליץ לעבוד במהירויות רגילות וכשאתה צריך עוד כוח תעבור למצב OC מתוך הwindows בעזרת שתי תוכנות אחת לכרטיס מסך ואחת לFSB... הכי נוח לדעתי.לא תמיד לתוכנות אכפת מנעילת הAGP\PCI וזה יכול להגמר לא טוב
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.