עבור לתוכן

פלאפון מחו"ל

Featured Replies

פורסם

חבר שלי רוצה לקנות פלאפון מארה"ב (את ה n95) אין לי מושג של איזו חברה אבל עדיין אין אותו בארץ.

בכל מקרה יש לי כמה שאלות:

1.חברות הסלולר בארץ יכולות לספק לו שירותי שיחות רגילות למרות שהוא מביא את המכשיר מחו"ל?

2. האם יש דרך שהמכשיר ידע לקרוא ומלכתוב בעברית?

3. האם יש אפשרות לתקן אותו בארץ אצל הספק המורשה שלו אם הוא נקנה בחו"ל?

פורסם

תרשום בבקשה תקציב בכותרת...

פורסם

חבר שלי רוצה לקנות פלאפון מארה"ב (את ה n95) אין לי מושג של איזו חברה אבל עדיין אין אותו בארץ.

בכל מקרה יש לי כמה שאלות:

1.חברות הסלולר בארץ יכולות לספק לו שירותי שיחות רגילות למרות שהוא מביא את המכשיר מחו"ל?

תלוי מהמכשיר ותלוי מהספק שלך.. לרוב כן. תברר אצל הספקית שלך אוורנג או לא יודע מה...

2. האם יש דרך שהמכשיר ידע לקרוא ומלכתוב בעברית?

חחח... לא נראה לי... אלא אם כן אתה קונה אותו כזה, או שיש לו את אפשרויות השפה העיברית בתוכו מותקנים כבר, או שיש אפשרות לעידכון תוכנה. =)

3. האם יש אפשרות לתקן אותו בארץ אצל הספק המורשה שלו אם הוא נקנה בחו"ל?

לרוב זה כלול בתשלום ביטוח כל חודש.. בעיקרון תברר עם הספקית שלך

פורסם

בקשר לשאלה הראשונה, אם כבר יש לו מכשיר (עם סים) הספקית לא חייבת לדעת מזה בכלל, והוא יכול להכניס את הסים למכשיר החדש ולהנות.

פורסם

תלוי איזה מכשיר זה... דור 3, דור 2, 3.5, יכול לעשות בעיות... וזה לא משנה אם הספקית יודעת או לא... הם לא עושים כלוום לגבי זה..

פורסם
  • מחבר

בעיקרון זה פלאפון מדור 3.5 נראה לי אז אם הוא יכניס כרטיס סים פשוט (לא של איזה דור מתקדם) לפלאפון זה צריך לעבוד?

קראתי איפה שהוא שכדי שהפלאפון יעבוד בעיברית אני צריך לחכות שהגירסה שלו תגיע לארץ ואז לצרוב את העברית ביורוקום או באחת מהחנויות של הרשת בה אני נמצא. מישהו יודע בערך כמה עולה צריבה כזאת?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים