עבור לתוכן

שווה לחכות לירידת המחירים ולקנות את Q6600?

Featured Replies

פורסם

תלוי במשחק,

ולדעתי אם כבר, אז כדאי לך כבר לחכות ל-K10 של AMD (PHENOM 4X)

• תגובות 41
  • צפיות 2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

השאלה היא כמה זמן אתה רוצה לחכות? כמובן שתקבל הצעות יותר משתלמות ככל שיעבור הזמן, החלטה שלך

פורסם

על פי הכתבה האחרונה שכתבתי בנושא, ה-PHENOM 4X יוצא ברבע השלישי של 2007, והוא רוצה מחשב לחצי שנה עד שנה הקרובה.

פורסם

זה יהיה בכלל באותו טווח מחירים כמו Q6600 שהוא רצה? או שאם הוא רוצה את המעבד הזה הוא יצטרך לחכות עוד עד לירידת מחירים?

פורסם
  • מחבר

על פי הכתבה האחרונה שכתבתי בנושא, ה-PHENOM 4X יוצא ברבע השלישי של 2007, והוא רוצה מחשב לחצי שנה עד שנה הקרובה.

אני רוצה מחשב לשנה הקרובה,בנתיים יש לי את המחשב הזה (שכמו שאמרתי,אין לי תלונות עליו),

המחשב שאני רוצה הוא הולך להיות תומך ב-DX10 ולכן אני רוצה מעבד חזק שינצל את מלא הכרטיס ואף יותר.

קודם כל,מה אמור להיות +- המחיר של ה-K10?

ועד כמה הוא אמור להיות יותר טוב מה-Q6600?

פורסם

על פי בנצ'ים של טרם השקה, הוא קורע אותו (אבל לא בטוח שהם אמינים), אבל מחירים עוד לא נחשפו, לדעתי כדאי בכל זאת לחכות ל-K10, כי גם אם הוא לא יעקוף את המעבדים של אינטל בביצועים, הוא יכריח אותם להוריד את המחירים אפילו יותר נמוך.

פורסם
  • מחבר

אוקיי,אני אחכה ונראה מה יהיה.

בתודה,

MuTaTiOn.

פורסם

מה הלחץ להחליף, אפילו עוד חצי שנה, את המפרט שלך?

פורסם
  • מחבר

אני לא לחוץ!,

אני פשוט רוצה להיות מאורגן מראש.

פורסם

אבל ראול צודק, המפרט שלך עכשיו סבבה, לדעתי תחליף עוד איזה חצי שנה עד שנה, עכשיו זה יהייה סתם בזבוז כסף להחליף

פורסם

אבל יש גבול כמה אפשר לחכות. חיכינו ל22.4 עכשיו אנחנו מחכים ל22.7, אז נחכה עד קריסמס לK10 וכשהוא יצא הוא יהיה יקר ואז נחכה עוד חודש כדי שירגעו המחירים. לא לכולם שווה לחכות, אני למשל עם פרסקוט 3.00 ו6600GT שווה לי לחכות כשעד אז יצא קרייסיס וקול אוף דוטי 4 וכל המחשקים החדשים?

פורסם

כן

פורסם

אוקיי.

פורסם
  • מחבר

אבל ראול צודק, המפרט שלך עכשיו סבבה, לדעתי תחליף עוד איזה חצי שנה עד שנה, עכשיו זה יהייה סתם בזבוז כסף להחליף

אני כבר אמרתי,שאני מרוצה מהמפרט שלי!,

אני פשוט רוצה להרכיב לי מפרט שיתמוך DX10 ולא יהיו לי בעיות איתו במשחקים/תוכנות עתידניות.

ואז אני כבר אחשוב מתי לקנות.

פורסם

קשה לי לראות Phenom מרובע ליבה מתמודד במחיר עם Q6600

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים