פורסם 2007 במאי 1818 שנים שלום היום קיבלתי ZEN VISION חדש, התחקנתי אותו וחיברתי לפי ההוראות. לאחר ההתקנה איתחלתי את המערכת ואז הנגן התחיל להטען ואחר כך נדלק אבל המחשב רושם שיש בעיה עם הדרייבר ולא מזהה אותו טוב(יש תמונה). אחרי שכיביתי את הנגן, אחרי זמן מה הוא גם הפסיק להיטען(נורת הכיווי נכבתה) ולא נדלק יותר אז עשיתי ריסט לנגן. ניסיתי את התהליך הזה כבר כמה פעמים מהצהריים וזה עושה כל הזמן אותו דבר. מה אני לא עושה טוב? מה יכול לגרום לזה? בבקשה תענו לי אני כבר מת להפעיל את החיה הזאת וזה מבאס רצח נגן חדש ואנלא מצליח הפעיל.
פורסם 2007 במאי 1818 שנים מחבר התקנת את הzen vision m explorer או איך שלא קוראים לזה (אני לא בטוח בשם)?כן התקנתי את כל מה שהיה אפשר להתקין
פורסם 2007 במאי 1818 שנים מחבר הנגן הוא לא DRUG AND DROP?O_oכן אבל הבעיה שהוא לא נטען טוב ולא מזהה טוב
פורסם 2007 במאי 1818 שנים הוא מבקש ממך להתקין שוב את הדריברים ניסית את זה?לאח שלי יש גם את הנגן הזה זה לא drag & drop
פורסם 2007 במאי 1818 שנים מחבר הוא מבקש ממך להתקין שוב את הדריברים ניסית את זה? לאח שלי יש גם את הנגן הזה זה לא drag & drop דרך האשף זה לא מצליח להתקין ודרך הדיסק אני מתקין שוב וזה עושה את אותה בעיה...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.