עבור לתוכן

בעיה קשה עם הזיכרונות שלי! HELP

Featured Replies

פורסם

אני קניתי השבוע

1GB זיכרון של קינגסטון 667MHZ DDR2

והוספתי אותו ל1GB זיכרון שיש לי כבר של GEIL אבל הוא DDR2 533MHZ

עכשיו הגייל שיש לי פועל בדיול צ'אנל

וגם הקינגסון בדיול צ'אנל משלו...

והמחשב מזהה 2GB והכל טוב ויפה

אבל מאז שהוספתי את הקינגסון

המחשב לא מפסיק להיתקע כל חמש דקות המחשב ניתקע כל עומס הכי הכי קטן המחשב נתקע! אי אפשר להתסדר ככה אז אמרתי אולי הבעיה בוירוס או משו אז פירמטתי את המחשב

אבל זה לא עזר המשחב לא מפסיק להיתקע! וזה ממש דחוף לי כי מאז שפירמטתי לא עשיתי שום עידכון לאנטי וירוסים ושם עידכונים של המחשב כי זה נתקע כשיש טיפת עומס

מה לעשות??

פורסם

לא שאני מומחה גדול...

אבל עד שיגיעו המומחים, אני הייתי מנסה להריץ MEMTEST86 כדי לבדוק שהזיכרון החדש (וגם הישן על הדרך) תקין.

או לפחות להפעיל את המחשב רק עם הסטיק החדש ולראות אם הוא עובד בסדר.

פורסם
  • מחבר

בדקתי את הזיכרונות כרגע לכוד והם פועלים...

פורסם

אולי בגלל ההבדל של המגה הרץ יש בעיות? עדיף שתנסה לקנות 533

תשאל את החנות אם אתה יכול להחליף.

פורסם

בדקתי את הזיכרונות כרגע לכוד והם פועלים...

איך כרגע? צריך להפעיל את זה בערך 5-7 שעות על כל סטיק (חישוב פשוט אומר לי שלא השארת את זה מספיק זמן). זה לא תמיד מוצא על ההתחלה...

פורסם

אני לא מאמין שאחד הזכרונות באמת דפוק בפני עצמו... רק כדי לשלול את זה אתה באמת יכול להריץ memtest כל

פעם כאשר רק אחד מהצ'יפים מותקן במחשב.

בכל מקרה קיימת בעיה של תאימות בין זכרונות וגם בין זכרונות ללוחות אם. הדבר לאו דווקא נובע מההבדל בתדירות של

הצ'יפים ויכול גם להיות מהתזמונים שלהם או פשוט חוסר התאמה בין זכרון ללוח אם מסויים. רק כהערה, נתקלתי בבעיה כאשר

זכרונות Geil DDR2 533 לא התאימו ולא עבדו עם לוח Gigabyte מסויים.

בכל מקרה הדרך הכי קלה לפתור את הבעיה שלך היא פשוט להחליף את הצ'יפ של Kingston בסוג אחר, כאשר כמובן יש

עדיפות לזכרון של Geil

פורסם
  • מחבר

אוקיי השארתי את הקינגסון עד עכשיו בלי הגייל והכל פועל כמו שצריך

והגייל גם פועל כמו שצריך

ביחד הם לא פועלים כמו שאמרתי

עכשיו חוץ מהחליף את הקינגסטון יש עוד דרך אני חשבתי על כמה דברים תגידו לי אם הם הגיוניים...

אז ככה הלוח אם שלי כמו כל לוח אם חדש או בתקופה האחרונה בא עם 4 מקומות שמחולקים לשתיים שני צבעים שונים על מנת שהזיכרונות יפעלו בדיול צ'אנל

אז אם אני ישים את הקינגסון בתור דיול צא'נל ראשי ואת הגייל המשני זה יעזור?

כי עד עכשיו הגייל היה ראשי והקינגסון משני...

(אצלי בלוח השני חריצים הירוקים הם הראשיים הכוונה אם היה לי רק ג'יגה אחד והייתי שם על החריץ הכתום זה לא היה פועל מכאן הבנתי שיש לי אחד ראשי שזה החריצים הירוקים ואחד משני שזה החריצים הכתומים)

או עם אני יפריד בנייהם יש לי שני צבעים ירוק וכתום ..

אז אם אני יפריד את הדיול צ'אנל אני ישים קינגסו אחד על ירוק ואחד על כתום ואותו דבר עם הגייל אחד על ירוק ואחד על כתום

זה יעזור??

מצטער על החפירה.. =]

פורסם

תבטל את ה DC זה שתי זכרונות שונים לגמרי, איך אתה מפעיל אותם ב DC זה מוד שמיועד לכרטיסים דומים אם לא זהים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים