עבור לתוכן

אממ..אני רוצה לקנות מערכת לחדר שלי.. סט רמקולים ומגבר..

Featured Replies

פורסם

אני צריך סט רמקולים הכי טובים שאפשר לקנות במחיר עד 2500 שקל.. ומגבר הכי טוב שאפשר לקנות עד 1700 שקל... אני מתכנן לחבר ת'מערכת למחשב!! בבקשה עזרה...

עריכה...

מה אתם אומרים... עדיף לי ללכת על עיסקה כמו שהצעתי פה...או משהו כזה:

לוג'יטק Z5500 וכרטיס קול קריאטיב FXI אקסטרים מיוזיק?

פורסם

מגבר- ממליץ על

Yamaha rxv-450 / 457

אבל אל תסתמך רק על המלצה זו.

מה יהיה השימוש, בעיקר מוזיקה\סרטים\משחקים... ?

אני מניח שמוזיקה, יכול לצאת לך מזה משהו טוב למוזיקה. מה גודל החדר, ואתה אוהב באסים ? כלומר מעדיף אולי גם סאב.. ?

פורסם
  • מחבר

בעיקר מוזיקה.. ובלי סאב וופר...יעני 2 רמקולים שיפציצו..!

פורסם

אני רואה שאתה לא ממש מקבל תשובות...

תחפש בזאפ 2 רמקולים בתקציב שלך, רצפתיים או מדפיים, מחברות טובות, ותלך לכמה חנויות לשמוע את הסט ביחד עם המגבר שאתה חושב לקנות, ותראה איך שומעים עם דיסק שתביא איתך של המוזיקה שאתה בעיקר מתכוון לשמוע.

פורסם
  • מחבר

כן אבל אני לא ממש יודע על מה ללכת...בגלל זה באת ילפה.... וגם אני שואל בקשר ללוג'יטק...

פורסם

לא לוג'יטק, לא קריאייטיב, ולא שום צעצוע כזה. בתקציב של 2500 ש"ח לרמקולים שמחוברים למגבר נורמלי, תיקח רק מחברות ייעודיות לרמקולים, כגון JBL, Wharfedale, Paradigm, B&W וכו'. שלא תיקח שום רמקולים שמיועדים למחשב.

פורסם

לך לחנות שרצינית ובקש שישמיעו לך רמקולים+מגבר בתקציב הנל....לי יש POLKAUDIO RTI4 שאני דיי אוהב, ונכנסים בתקציב שלך..שווה לשקול גם יד שניה תוכל לקבל משהו יותר רציני

פורסם
  • מחבר

liran2001 אתה מדבר מניסיון? אני שמעתי עליהם מילים ממש ממש טובות..

פורסם

שמעת מילים טובות ביחס לרמקולים אחרים שמיועדים למחשב.

למוזיקה, רמקולים ייעודיים מהחברות שציינתי וכמו אלה שציין natim9 הם פשוט עולם אחר לעומת הצעצועים - הרמקולים הקטנטנים האלה למחשב.

פורסם

מסכים לגמרי עם לירן....פשוט קח כמה אלבומים שאתה אוהב לך לחנות ושמע בעצמך

פורסם

ואם מדובר בסרטים?

Z-5500 זה צעצוע? סתכלו בתגובות ברשת, בזאפ עליהם, מדובר במערכת שלא מביישת מערכת קולנוע ביתית בתקציב של 6000 אפילו!

התגובות עליהם מעולות!.

פורסם

איפה ניתן למצוא חנויות ליד שניה של רמקולים?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים